Thursday , April 25 2024

Sechestru pe proprietati de 53 de milioane euro din averea lui Mircea Sandu si a lui Mitica Dragomir

sandu-dragomir

Procurorii DNA au precizat în rechizitoriul prin care Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir au fost trimişi în judecată că s-a dispus instituirea sechestrului pe mai multe imobile aparţinând celor doi şefi ai fotbalului românesc, acuzaţi de abuz în serviciu în caul dezafilierii Universităţii Craiova.

Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir se vor înfăţişa pentru prima oară în faţa magistraţilor Judecătoriei Sector 2 pe 12 septembrie 2013.

Adrian Mititelu solicită ca toate cluburile care au beneficiat de pe urma dezafilierii Universităţii Craiova, transferând gratis jucătorii de atunci, să fie părţi responsabile pentru acoperirea prejudiciului.

În rechizitoriu, procurorii au precizat că s-a dispus instituirea sechestrului pe mai multe imobile aparţinînd cuplului Sandu – Dragomir, dar şi pe sediul LPF. Iar bunurile blocate sunt până la concurenţa sumei de 53 de milioane de euro, ceea ce ajunge la nivelul daunelor solicitate de Universitatea Craiova, scrie GSP.

Totodată, documentul subliniază că LPF făcuse o practică din a vira banii din drepturile TV şi altor societăţi decât cluburile afiliate, fiind oferite exemplele Oţelul, Steaua, CFR şi Urziceni. Plus vechiul dosar cu banii cuveniţi Bistriţei trimişi către soţia lui Mircea Sandu.

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …