Thursday , April 25 2024

Sebi Nechita a evoluat timp de o repriză în primul amical dintre România și Cipru

Mijlocașul celor de la Juniorul Suceava a intrat la pauza meciului pe care selecționata under-16 a României a disputat-o ieri, în Cipru 

Sebastian Nechita a evoluat timp de o repriză, în partida ­ami­cală pe care selecționata under-16 de fotbal a României a în­­cheiat-o la egalitate, scor 1-1 (0-0), în compania reprezentativei similare a Ciprului. Mijlocașul celor de la Juniorul Suceava a fost introdus la pauza meciului disputat marți, pe Sotira Municipality Stadium, infor­mează site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.

Pentru echipa națională a României a înscris Remus Mihai în minutul 62.

Selecționerul Adrian Văsâi a început meciul cu următorul unsprezece: Popa – Ciontea, Avram (Nicolae, 61), Plumbuitu (Nicolescu, 41), Pîrvulescu – Pandele (Vulturar, 72), Batanași (Sârbu, 41), Bodișteanu (Nechita, 41) – Negoescu (Mihai, 41), Tudor (Ursu, 56), Niță (Andronache, 41).

Partida revanșă este programată joi, 7 februarie, pe același stadion.

În toamnă, generația jucătorilor născuți în 2003 va începe drumul spre EURO U17 din 2020. România va găzdui o grupă cu El­veția (24 octombrie), Rusia (27 octombrie) și San Marino (30 octombrie).

Vor merge mai departe la turul de elită primele două clasate din fiecare cele 13 gru­pe de calificare, ală­turi de 4 locuri trei. La turneul final găz­­duit de Estonia se vor califica învin­gă­toarele din cele 8 grupe de la Elită plus cele mai bune 7 ocupante ale po­zițiilor secunde. (Dă­nuț CHI­­­DO­VEȚ)

 

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …