Friday , April 19 2024

Seara neagra pentru Steaua: Umilita in teren de Manchester City si in tribune de Dinamo

steaua-manchester city

Steaua si-a luat adio de la visul de a juca in grupele Champions League in acest sezon dupa ce a fost umilita in turul play-off-ului de Manchester City.

“Cetatenii” lui Guardiola s-au impus cu 5-0 pe National Arena, la capatul unui meci controlat cu autoritate.

In tribune, rivanii de la Dinamo au reusit sa “saboteze” coregrafia stelistilor, provocand una dintre cele mai mari umilinte la nivel de galerie.

Meciul a inceput extrem de prost pentru stelisti, coregrafia pregatita de fani si intinsa pe toata Tribuna II aratand lumii intregi mesajul “Doar Dinamo Bucuresti”.

Si cum ce incepe prost continua si mai prost, Steaua lui Reghecampf a fost practic inexistenta in fata echipei lui Guardiola, care a dominat intalnirea cat se poate de clar, a marcat de cinci ori, a lovit bara de trei ori si a ratat doua penaltiuri.

Steaua a inceput oarecum mai bine, incercand sa surprinda formatia adversa cu un joc ofensiv, insa nu a fost decat un foc de paie. City a primit primul penalti in minutul 7, insa Nita l-a blocat excelent pe Aguero. Imediat, David Silva a deschis scorul si seara neagra incepea sa se contureze.

A urmat un nou penalti, insa Aguero a sutat de aceasta data peste poarta. Argentinianul si-a luat revansa in finalul primei reprize, cand a dus scorul la 2-0, iar Nolito a marcat pentru 3-0 in debutul partii secunde.

“Kun” Aguero si-a desavarsit seara in partea secunda, cu doua goluri care au distrus Steaua.

Returul de la Manchester, de saptamana viitoare, nu va fi decat o formalitate pentru echipa lui Guardiola, care si-a asigurat calificarea in grupele Champions League.

ziare.com

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …

2 comments

  1. Regheblat e un antrenor slab , o sluga a ciobanului , fara idei , nu stie de antrenamente moderne , de idei tactice ,un antrenor de meserie ar fi pregatit mult mai bine echipa . Regheblat e doar priceput la manele .

  2. Au meritat spurcatii sa fie umiliti atat in teren cat si în tribune….phuu miroase a oaie…