Friday , March 29 2024

SCM Craiova castiga Cupa EHF la handbal dupa un meci fabulos

SCM Craiova a castigat finala Cupei EHF dupa un meci cu adevarat fabulos facut pe teren propriu in fata norvegiencelor de la Kristiansand.

CSM Craiova

Dupa 22-26 in turul din Norvegia, oltencele s-au impus la Craiova cu 30-25 si au obtinut primul trofeu continental.

Partida disputata in Sala Sporturilor din Banie a inceput perfect pentru sportivele noastre, care s-au distantat din primele minute ajutate si de cei peste 4.500 de spectatori din tribune, care au facut o atmosfera fantastica.

Nordicele au revenit dupa debutul slab de partida si s-au apropiat la un singur gol, insa fetele pregatite de Bogdan Burcea au fortat din nou si s-au desprins decisiv.

Diferenta la pauza a fost de sapte goluri (19-12), una corecta dupa desfasurarea primei parti.

Repriza secunda ne-a adus o formatie Kristiansand mult mai agresiva si mai dinamica pe faza de atac, astfel ca diferenta a tot scazut, ajungand la 5 goluri in ultimele minute.

Finalul finalei a fost unul de infarct, cu SCM ratand doua atacuri dupa ce mingea a lovit barele portii adverse si cu portarul Yulia Dumanska, ingerul pazitor al buturilor oltene, intervenind incredibil in minutul 60 la doua suturi consecutive.

SCM Craiova s-a impus cu scorul de 30-25 si a castigat Cupa EHF la handbal feminin!

In weekend, CSM Bucuresti va juca in Final Four-ul Ligii Campionilor si are sansa uriasa de a fi din nou campioana Europei.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …