Thursday , April 25 2024

Scandal urias intre Mutu si Piturca inaintea meciului cu Olanda

Adrian Mutu, marcator la Budapesta în meciul UNGARIA-ROMANIA 2-2, a fost doar rezervă la partida OLANDA-ROMANIA 4-0. Mutu a avut un conflict dur cu selecţionerul după ce a aflat că nu va fi titular la Amsterdam.

Adrian Mutu nu a mai prins echipa de start la meciul cu Olanda, iar decizia lui Victor Pițurcă l-a enervat la culme pe atacantul lui AC Ajaccio, care a aflat despre hotărârea staffului tehnic încă de luni seara. Pițurcă i-a anunțat la hotel pe Mutu și pe Torje că nu vor intra din primul minut al partidei cu olandezii, moment în care “Briliantul” a răbufinit la adresa selecţioenrului, anunţă Digi Sport.

Cei doi au avut un schimb dur de replici la hotel, dar Mutu a sperat până în ultimul moment că selecționerul se va răzgândi. Nu a fost cazul. Pițurcă a ales o echipă de start compusă din șase steliști la partida cu Olanda, iar Mutu a trebuit să se mulțumească doar cu șederea pe banca de rezerve. Vârf împins a intrat Bogdan Stancu, autor al unei prestații de coșmar în Ungaria, unde a ratat o ocazie imensă de gol în prima repriză.

Astfel, lui Mutu i-a fost serios îngreunat drumul spre al 36-lea gol la națională, bornă care l-ar plasa pe locul 1 în topul marcatorilor all-time ai României. “Bariera” pusă de Pițurcă a stricat relațiile dintre selecționer și starul echipei, care a mai avut de-a lungul carierei conflicte cu antrenorii săi.

Urmările le vom afla însă abia la următoarele acțiuni ale “tricolorilor”, când este posibil ca Adrian Mutu să lipsească de pe lista selecționaților! Doar de un gol mai are nevoie Mutu pentru a deveni golgheterul all-time al reprezentativei.

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …