Friday , March 29 2024

Scandal pe biletele meciului Rapid-Steaua. Giuleştenii, ameninţaţi cu tribunalul

Rapid a vândut peste 7.000 de bilete din cele 9.100 puse în vânzare pentru derby-ul cu Steaua, programat duminică, de la ora 21:30. Scandalul tichetelor alocate galeriei roş-albastre continuă şi este posibil să fie soluţionat la tribunal.

Rapid a anunţat pe pagina sa de Facebook biletele de la tribuna oficiala, tribuna zero şi tribuna a II-a, care sunt şi cele mai scumpe, au fost vândute în totalitate. În acest moment, suporterii mai pot cumpăra tichete la peluza a II-a şi la tribuna I.

Alocarea a 406 tichete pentru galeria roş-albastră a stârnit însă un scandal monstru. Liderul fanilor stelişti, Gheorghe Mustaţă, susţine că Ioan Taban, preşedintele CA al FC Rapid, i-a promis 600 de bilete. În schimb, preşedintele executiv Constantin Zotta a anunţat că oaspeţii pot primi maximum 406 bilete, adica 5% din capacitatea disponibilă a arenei din Giuleşti. În tur, pe Arena Naţională, Rapid a primit 2.200 de bilete.

“Cum 406? Dupa ce Steaua le-a oferit suporterilor rapidişti 2.200 de bilete, Ioan Taban ne-a promis, în scris, 600 de bilete pentru meciul din Giuleşti. Dacă acum umbla cu chestii din astea, atunci s-ar putea să ajungem şi prin instanţă. Avem un document semnat”, a spus Gheorghe Mustaţă.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …