Thursday , March 28 2024

Scandal la Steaua, din cauza plecarii lui Cristea. “Nu i-am reziliat contractul”

steaua

Adrian Cristea a semnat deja cu Maccabi Petah Tikva, dar STEAUA susţine că încă mai are fotbalistul sub contract. STEAUA a anunţat, prin vocea lui Valeriu Argăseală, că nu i-a reziliat contractul lui Adrian Cristea.

Cel mai probabil, STEAUA procedeaza astfel pentru a-l forta pe Adrian Cristea sa renunte la memoriul depus la LPF, prin care cere 100.000 de euro, prima de calificare in grupele UEFA Champions League.

“Cand se intoarce o sa-l intreb si eu, de ce a plecat, cum a plecat, daca a semnat, de ce n-a raspuns la telefon. Nu si-a reziliat contractul cu STEAUA. Nu stiu sa-i fi dat cineva de la STEAUA acordul. El poate sa mearga sa-si negocieze situatia. Poate n-a mai avut timp sa vina sa-si rezilieze contractul inainte. Suntem de acord sa reziliem pe cale amiabila. Nu stiu daca a semnat, sa vina cu documentele si vedem. I-am adus la cunostinta ca dorim rezilierea contractului. Dar nu am facut-o formal”, a spus Valeriu Argaseala pentru Digi Sport.

Adrian Cristea a depus, in decembrie 2013, un memoriu la LPF prin care solicita ca STEAUA sa ii achite prima de calificare in grupele UEFA Champions League, in valoare de 100.000 de euro.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …