Friday , April 19 2024

Scandal la Naţională: Mutu îl pune la punct pe Piţurcă

mutu-piturca
foto: gsp.ro

Atacantul Adrian Mutu a declarat, miercuri, la postul Digi Sport, că selecţionerul Victor Piţurcă nu a fost profesionist în conferinţa de presă când a spus despre el că nu mai are reflexe şi a precizat că aceste declaraţii l-au deranjat.

“Nu pot să spun că m-a umilit. Dar domnul Piţurcă a spus că n-am fost profesionist când am făcut acele declaraţii că nu mi-a spus de ce nu m-a băgat în teren cu Olanda, dar eu spun că am fost foarte profesionist. Cred că dânsul nu a fost profesionist la conferinţa de presă vorbind doar de un anumit jucător şi nu de echipă, vorbind de mine. Şi spunând că nu mai am reflexe şi aşa mai departe. Asta nu e profesionist să spui. Pe mine m-a deranjat şi nu cred că sunt declaraţii profesioniste”, a spus Mutu.

Jucătorul formaţiei Ajaccio a dezminţit afirmaţiile lui Victor Piţurcă potrivit cărora a plâns în cantonamentul echipei naţionale înainte de partidele cu Ungaria şi Olanda. “I-am cerut scuze lui Piţurcă pentru că am întârziat două ore, pentru că eu trebuia să ajung în cantonament în noaptea de sâmbătă la ora 12.00 şi am întârziat. Dar de aici până să plâng e un drum lung. Nu mi-e ruşine să plâng, dar nu era cazul. Nu am plâns, cum să plâng, nu sunt un copil de trei ani să încep să plâng când cineva îmi ia jucăria. Chiar sâmbătă dimineaţă, atunci când domnul Piţurcă mi-a zis să fac ce vreau, iar Mircea Sandu mi-a zis să rămân în cantonament, un mare merit l-a avut Neagoe că n-am plecat”, a adăugat Adrian Mutu.

Selecţionerul Victor Piţurcă declarase, marţi, într-o conferinţă de presă, că atacantul Adrian Mutu i-a cerut scuze pentru a rămâne în lot pentru partidele cu Ungaria şi Olanda şi chiar a plâns în cantonamentul echipei naţionale în timpul unei discuţii cu secundul Eugen Neagoe.

Echipa naţională a României a remizat la Budapesta, cu Ungaria, scor 2-2 şi a fost învinsă, pe Amsterdam ArenA, cu scorul de 4-0, de reprezentativa Olandei, în două partide din grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …