Thursday , April 25 2024

Scandal inaintea meciului lui Chelsea: Reghe a refuzat sa mearga in avion cu Ioan Becali

Laurenţiu Reghecampf a ameninţat că nu urcă în avionul de Londra în cazul în care Ioan Becali ar fi însoţit-o pe Steaua la returul cu Chelsea. Impresarul a renunţat la deplasare, dar l-a avertizat pe antrenorul roş-albaştrilor că îl va distruge. Steaua a plecat, miercuri dimineaţă, spre Londra, unde a ajuns în jurul prânzului.

Ioan Becali ar fi dorit să meargă în acelaşi avion cu echipa, însă antrenorul echipei nu a fost de acord. Motivul pentru care Reghecampf a reacţionat aşa se regăseşte în trecutul apropiat, când Anamaria Prodan a încercat să-l transfere pe Milanov la Steaua, deşi Ioan Becali îl adusese pe bulgar la Vaslui.

În urmă cu două zile, impresarul l-ar fi contactat pe Gigi Becali pentru a-i intermedia prezenţa în avion, alături de echipă, în deplasarea de la Londra.

“Ioan l-a sunat pe Gigi că ar vrea şi el să meargă în Anglia. Patronul a spus că trebuie să vorbească şi cu Reghe, să vadă dacă acceptă, pentru că în acelaşi avion vor fi şi nevestele sau prietenele fotbaliştilor. Normal că Reghe a spus nu! A zis că rămâne ori el, ori Giovani! La cum a jignit‑o Ioan pe Anamaria în trecut, ar fi fost chiar culmea ca Reghe să accepte să vină cu noi”, au dezvăluit surse din cadrul clubului stelist pentru ProSport.

Ioan Becali nu a recepţionat deloc bine vestea refuzului lui Reghecampf. “Vede el ce păţeşte dacă se pune cu mine! Cine se crede el să-mi interzică mie să urc în avionul de Londra?!”, ar fi tunat agentul FIFA în barul “Bughy” din Pipera.

“A venit Ioan la bar şi a început să-i facă praf pe Reghe şi pe Ana. Ca la uşa cortului, că el nu mai are niciun cuvânt de spus la Steaua şi că, atât timp cât antrenor va fi Reghecampf, el va încerca să-l distrugă”, au povestit apropiaţi de-ai impresarului.

Refuzul lui Reghecampf de a-l primi pe Ioan Becali în avion îşi găseşte explicaţie atât în trecutul apropiat, cât şi în cel îndepărtat. Cazul Milanov la Steaua a fost ultimul care a alimentat acest scandal: Becali a fost deranjat de faptul că Anamaria Prodan a încercat să-l transfere pe bulgar în Ghencea, deşi el fusese cel care l-a adus prima oară la Vaslui. Atunci, chiar şi Gigi Becali a ieşit public şi a admonestat-o pe soţia antrenorului, lucru pe care Reghe nu l-a uitat. În plus, între Prodan şi fraţii Becali au apărut tensiuni şi în cazul Moraes, în 2011.

Din informaţiile ProSport, Ioan Becali şi Gigi Becali nu ar mai fi în relaţii foarte bune. Mărturie stau inclusiv declaraţiile agentului referitoare la transferul lui Chiricheş în ţările arabe. Latifundiarul a lăsat de înţeles că tânărul fundaş ar fi dorit de Al Ain, însă vărul său, Ioan Becali, l-a atacat dur: “L-aţi întrebat pe Chiricheş de asta? Întrebaţi-l! Vă va spune că nu merge acolo nici pentru 40 de milioane de euro! Aşa cum Gigi nu a vrut să-l dea pentru 7 milioane la Milan, unde voia jucătorul, acesta refuză el de data asta să meargă unde vrea patronul. Gigi spune bazaconii, m-a scârbit când am auzit că are Chiricheş ofertă de 15 milioane de euro”.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …