Thursday , March 28 2024

Scandal in fotbalul romanesc: Echipa lui Hagi poate pierde un meci la masa verde

hagi

Fotbalul romanesc ar putea fi lovit de un nou scandal de proportii, echipa lui Gica Hagi, FC Viitorul, riscand sa piarda un meci din Liga 1 la masa verde.

Cei de la Ceahlaul, invinsi de Viitorul in meciul direct cu scorul de 2-1, sustin ca doi dintre fotbalistii lui Hagi – Cristi Manea si Razvan Marin – nu au avut cartile de identitate la ei, incalcand astfel un punct de regulament.

“Vrem doar sa se respecte regulamentele. Ei au intrat pe teren fara cartile de identitate. Buletinele trebuie predate arbitrului inainte de inceperea jocului. E greseala arbitrului”, a declarat Viorel Mastacaneanu, presedintele Ceahlaului, pentru ProSport.

Observatorul partidei recunoaste ca cei doi jucatori nu au prezentat cartile de identitate, asa cum cere regulamentul, insa lasa sa se inteleaga faptul ca plangerea celor de la Ceahlaul are sanse minime de reusita.

“Au semnalat ca au fost folositi doi jucatori fara buletine de identitate. Nu au fost prezentate aceste buletine la inceputul jocului. Regulamentul e foarte incurcat, intr-o parte spune ca in competitiile de juniori se legitimeaza cu buletin sau pasaport, iar in alt articol in toate competitiile se legitimeaza cu buletinul. Ei au facut contestatie pe faptul ca Federatia trebuie sa sesizeze automat ca cei doi juniori nu au prezentat buletinele de identitate.

Nu au apucat sa faca o contestatie la inceputul jocului, conform regulamentului, doar asa se putea face. La sfarsit au zis ca nu fac contestatie, dar semnalizeaza la Comisia de Etica si Disciplina ca cei doi jucatori nu au avut buletin. Nu cred ca aceasta actiune are vreo valoare”, a declarat observatorul Constantin Stefan.

Nemtenii solicita Comisiei de Disciplina atribuirea victoriei la masa verde.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …