Saturday , April 20 2024

Şase suporteri francezi au ajuns din greşeală la Bucureşti în loc de Budapesta pentru meciul Franta-Ungaria de la Campionatul European

Sase suporteri francezi au ajuns întâmplător în Capitala României. Cei şase tineri ar fi dorit să asiste la meciul dintre Franţa şi Ungaria care avea loc la Budapesta.

Tineri din toate colţurile Europei au venit luni seara să asiste la cel de-al treilea meci EURO 2020 care s-a jucat în Bucureşti.

Centrul Vechi a fost plin de petrecăreţi, care au urmărit meciul în care Austria a câștigat cu 1-0 și s-a calificat în optimile de finală ale EURO 2020.

Printre miile de microbişti au fost şi şase suporteri ai Franței, care, în loc să ajungă la Budapesta, au ajuns la Bucureşti.

Cei şase tineri ar fi vrut să ajungă la meciul dintre Franţa şi Ungaria, care a avut loc pe Puskas Arena din Budapesta, în Grupa F a turneului final EURO 2020, scorul final al meciului fiind de 1-1.

Norocul suporterilor francezi a fost prezenţa unui jurnalist român de la Jurnalul, care i-a ajutat pe cei şase tineri să înţeleagă cum au ajuns din greşeală în Capitala României.

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …