Friday , March 29 2024

Sase jucatori brazilieni de la Sahtior au fugit de la echipa. Mircea Lucescu socheaza: Au fost rapiti

mircea-lucescu

Mircea Lucescu a decis sa faca public numele celui care i-a convins pe cei sase jucatori ai lui Sahtior Donetk sa fuga de la echipa dupa meciul cu Olympique Lyon.

“Este o lovitura data de Kia Joobchian, impresarul lui Carlos Tevez. A profitat de situatie si i-a rapit pe jucatori. Acesti baieti sunt tineri, dar el a reusit sa-i convinga sa nu se intoarca la echipa, spunandu-le ca vor fi liberi de contract si vor semna cu un alt club. Este scandalos ce-a facut!”, a spus Mircea Lucescu pentru L’Equipe.

Intrebat daca putea face mai mult pentru a-i convinge pe jucatori sa revina asupra deciziei, Lucescu a afirmat ca nu a reusit acest lucru.

“Totul s-a intamplat dupa meciul cu Lyon, dimineata in hotel. N-am putut sa fac nimic”, a mai spus Lucescu.

Alex Teixeira, Fred, Dentinho, Douglas Costa, Facundo Ferreyra si Ismaily au refuzat sa se intoarca alaturi de Sahtior Donetk in Ucraina.

Cei sase brazilieni au sustinut ca se tem pentru viata lor.

Un avion al companiei Malaysia Airlines cu 298 de pasageri si membri ai echipajului la bord, printre care un roman, s-a prabusit, joi dupa-amiaza, in estul separatist al Ucrainei, in apropiere de Donetk. Serviciile secrete americane au confirmat ca aeronava a fost doborata de rachete trase de la sol, insa nu s-a aflat inca cine se afla in spatele atacului.

In timp ce Rusia si Ucraina dau vina una pe alta pentru aceasta tragedie, un lider insurgent a revendicat atacul, spunand ca “nimeni nu zboara pe cerul nostru”. Mai multe anchete de amploare au fost demarate la scurt timp de la prabusirea avionului Boeing 777, care se deplasa pe ruta Amsterdam – Kuala Lumpur si ar fi trecut pe langa un spatiu aerian restrictionat.

Guvernul din Ucraina a postat duminica pe YouTube o inregistrare cu mai multe conversatii intre rebelii prorusi din care reiese ca acestia incercau sa gaseasca si sa ascunda cutiile negre ale avionului doborat in Ucraina, la ordinele Moscovei.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …