Thursday , April 18 2024

Şase capi de serie eliminaţi în a patra zi de la Australian Open

Cehoaica Petra Kvitova

Şase capi de serie, patru de pe tabloul feminin şi doi de pe cel masculin, au fost eliminaţi, joi, în cea de-a patra zi de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al competiţiei.

Cehoiaca Petra Kvitova, a opta favorită a competiţiei, a fost învinsă, în turul doi, cu scorul de 2-6, 6-3, 11-9, de Laura Robson (Marea Britanie), iar Lucie Safarova (Cehia), favorită 17, a fost întrecută, cu scorul de 7-5, 7-5, de Bojana Jovanovski (Serbia).

Jucătoarea americană Varvara Lepşenko, cap de serie numărul 21, a fost învinsă, cu scorul de 6-4, 6-2, de Elena Vesnina (Rusia), în timp ce Su-Wei Hsieh (Taiwan), a 26-a favorită a competiţiei, a fost întrecută, cu scorul de 6-2, 6-1, de Svetlana Kuzneţova (Rusia).

Pe tabloul masculin, germanul Florian Mayer, favorit 25, a fost învins, în turul doi, cu scorul de 6-2, 6-3, 6-1, de lituanianul Ricardas Berankis, în timp ce spaniolul Marcel Granollers, cap de serie numărul 30, a fost întrecut, cu scorul de 6-3, 3-6, 6-1, 6-2, de francezul Jeremy Chardy.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …