Sunday , April 28 2024

Sabalenka rupe tăcerea și anunță că ea și Koltsov nu mai formau un cuplu

Tenismena Aryna Sabalenka a rupt tăcerea după decesul fostului ei iubit, fostul hocheist belarus Konstantin Koltsov. Locul doi WTA a decis să rămână în turneul de la Miami. Aryna Sabalenka a dezvăluit că ea și Konstantin Koltsov nu mai formau un cuplu. Cu toate acestea, ea a declarat că este devastată din cauza decesului fostului hocheist.

“Moartea lui Konstantin este o tragedie de neconceput și, chiar dacă nu mai eram împreună, inima mea este frântă. Vă rog să respectați intimitatea mea și a familiei sale în această perioadă dificilă”, a scris ea pe Instagram.

Surse din lumea tenisului spun că Aryna s-ar fi despărțit de el după Australian Open, turneu de Grand Slam pe care l-a și câștigat.

Women Tennis Blog a scris: “Aryna Sabalenka dezvăluie că Konstantin Koltsov era FOSTUL ei iubit la momentul morții sale! Totul are mai mult sens acum: era singur în camera sa de hotel, a băut mult și a căzut accidental de la balcon”.

Konstantin Koltsov, fost jucător profesionist de hochei pe gheaţă din Belarus şi fostul iubit jucătoarei de tenis Aryna Sabalenka, a murit la vârsta de 42 de ani. Decesul a survenit la Miami, în condiții misterioase. El a căzut de la balcon, dar nu se știe dacă e vorba de un accident sau de o sinucidere.

Fosta lui soție, cu care are trei copii, a scris pe o rețea socială că e posibil să fi fost băut și să fi căzut accidental.

Vezi si

FCSB e noua campioană a României la fotbal 

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, …