Tuesday , April 23 2024

Rudel Obreja demisioneaza din fruntea Federatiei de Box, Doroftei candideaza

Rudel Obreja a demisionat de la sefia FR de Box

Rudel Obreja a demisionat de la şefia FR Box cu doar câteva ore înainte de alegerile pentru noul preşedinte. O altă surpriză uriasă este aceea că a fost acceptată candidatura lui Leonard Doroftei.

Leonard Doroftei a anunţat că i-a fost acceptată candidatura pentru preşedinţia Federaţiei Române de Box, care, într-o primă fază, fusese respinsă! Din câte se pare, fostul campion mondial a fost lăsat să participe la alegeri deoarece s-a ţinut cont de decizia primului Birou Federal al federaţiei, care îi acceptase candidatura, scrie EVZ.

“Merg pe sută la sută din voturi. Lumea vrea box. O să investim, o să dezvoltăm centrele de copii şi juniori. Eu sunt în competiţie cu toată lumea, şi cu Obreja, şi cu ceilalţi. Indiferent de rezultat, ne vom strânge la sfârşit mâinile. În uşă, nu mai contează unde, dar le vom strânge”, a spus Doroftei.

Interesant este că Doroftei a venit la şedinţă alături de rivalul său, Rudel Obreja! Mai mult, cei doi s-au şi pozat împreună! La un moment dat, Obreja a discutat câteva minute cu Doroftei, cu Francisc Vaştag şi cu Titi Tudor.

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …