Thursday , April 25 2024

Ronny Levy e oficial antrenorul Stelei

Ronny Levy este de astazi antrenorul Stelei. MM Stoica l-a luat de la aeroport, l-a dus la Palat, unde s-a inteles cu Becali in numai 10 minute.

La 12:10, noul antrenor al Stelei a sosit in tara. Ronny Levy a fost asteptat la aeroport de MM Stoica. “Sunt fericit ca m-am intors in Romania”, a spus Ronny Levy la sosirea in Romania. El a fost prezentat jumatate de ora mai tarziu la Palatul lui Gigi Becali.

Levy le-a promis fanilor stelisti ca va incepe imediat munca si ii va pune la treaba pe jucatori. “Cu foarte multa munca vom face treaba”, a fost mesajul antrenorului venit de la Beitar Ierusalim.

“Cand m-a sunat Meme (n.r. – Mihai Stoica, managerul general stelist) si mi-a spus ca Steaua este interesata de mine, am spus imediat ca vreau sa vin. Steaua este un club mare cu o istorie extraordinara. Stiu Romania foarte bine, stiu Steaua si cred ca pot face o munca foarte buna. Stiu ca Steaua isi doreste titlul si sper sa-l aducem in acest sezon. Sunt serios in munca mea, imi place sa organizez totul si sa lucrez tactic. Cu multa munca sunt sigur ca vom face o treaba buna”, a declarat Levi.

Managerul general Mihai Stoica a afirmat ca echipele antrenate de Levi joaca fotbalul dorit la Steaua: “Cariera lui Levi, atat ca jucator cat si ca antrenor, il recomanda pentru Steaua. A castigat titluri intr-un campionat peste al nostru. Cred ca a avut o experienta reusita la Unirea, intr-o perioada cu dificultati pentru echipa. Sunt convins ca vom face lucruri bune impreuna. Echipele lui Levi joaca un fotbal pe care ni-l dorim si noi”, a afirmat Stoica.

Gigi Becali a prezentat contractul antrenorului. “Ronny Levy este noul antrenor al Stelei, a fost omul care in momentul cand l-a sunat Mihai Stoica a spus ca in prezent lucreaza la o echipa, dar daca e vorba de Steaua vine. Negocierile au durat foarte putin pentru ca pe el il interesa Steaua”, a spus Becali.

Levy are contract cu Steaua pe un an si in cazul castigarii titlului acesta i se va prelungi automat, iar salariul i se va dubla. Exista posibilitatea ca Levy sa continue la Steaua si in cazul incheierii sezonului pe locul doi.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …