Saturday , April 20 2024

Romania, victorie chinuita cu Feroe: 1-0. Gol Keseru

feroe

Echipa nationala de fotbal a Romaniei a castigat la limita, scor 1-0, intalnirea disputata duminica seara, la Ploiesti, cu reprezentativa Insulelor Feroe, in preliminariile Campionatului European din 2016.

“Tricolorii” au obtinut toate cele trei puncte, dar au incheiat meciul in huiduielile propriilor spectatori, care au scandal chiar: “Rusine, rusine sa va fie”.

O partida slaba a nationalei noastre, salvata de un gol norocos marcat de Claudiu Keseru in minutul 21.

Romania a avut ocazii mai mari si mai multe, dar feroezii puteau da lovitura in prelungiri, cand Pantilimon s-a intins serios si a scos de la vinclu un sut al lui Edmundsson.

Venita la Bucuresti fara capitanul ei, ramas la munca, nationala Insulelor Feroe le-a dat mari batai de cap tricolorilor. Anghel Iordanescu a inceput meciul intr-un sistem 4-2-3-1, insa ocaziile pot fi numarate pe detele de la o mana in prima repriza.

Jucatorii nostri au reusit totusi sa marcheze in minutul 21, cand Keseru a punctat din cativa metri, dupa o lovitura libera executata de Maxim si deviata de zid in bara.

In partea secunda, nationala noastra a jucat modest si a ajuns cu greu la poarta adversa, iar pe final fundasii oaspetilor s-au aflat chiar la jumatatea terenului.

Raman totusi cele 3 puncte care conteaza si cu care Romania ramane in fruntea clasamentului, cu 13 puncte obtinute din 15 posibile. Urmatorul meci va avea loc in iunie, in Irlanda de Nord.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …