Tuesday , April 23 2024

România va juca un amical cu Brazilia în acest an

Naţionala României se prăbuşeşte în clasamentele FIFA, dar încă îşi păstrează brendul de una dintre cele mai puternice naţiuni fotbalistce ale lumii. Ionuţ Lupescu a anunţat sâmbătă că, pe lângă amicalul cu Argentina de la inaugurarea noii arene naţionale, reprezentativa tricoloră va juca un amical şi cu Brazilia în acest an.

Directorul general al Federaţiei Române de Fotbal, Ionuţ Lupescu, a detonat bomba pentru fanii primei reprezentative, într-o intervenţie la  emisiunea “Gol după gol ” de la Realitatea FM. Noţionala de fotbal a României va juca în acelaşi an cu două dintre cele mai puternice reprezentative ale lumii, Argentina şi Brazilia.

Dacă Messi şi compania sunt aşteptaţi, în schimbul a 1,5 milioane de euro, să inaugureze noul stadion naţional în luna august, partida cu Brazilia este programată în deplasare. Oficialii FRF au înscris reprezentativa tricoloră la un turneu programat în această vară. Conform lui Lupescu, România ar urma să joace cu Brazilia pe 7 iunie, iar cu Columbia pe 11 iunie.

Planurile oficialilor nu se opresc aici. “Ne gîndim să jucăm un meci tot la Bucureşti în compania reprezentativei Uruguayului. Rămâne să stabilim ultimele detalii”, a precizat Lupescu în direct la Realitatea FM, la emisiunea “Gol după Gol”.

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …