Tuesday , April 16 2024

Romania pierde cu Ungaria, dar e aproape calificata in semifinalele CE de handbal feminin

Romania a pierdut intalnirea jucata miercuri seara cu Ungaria si va privi cu mari emotii ultimul meci al Grupei Principala II, dintre Olanda si Germania.

29-31 (17-17) a fost scorul intalnirii dintre Romania si Ungaria.

Totusi, “tricolorele” sunt calificate in proportie de 99% in careul de asi, fiind nevoie doar ca Germania sa nu invinga Olanda la peste 12 goluri diferenta.

Aveam nevoie de o victorie sau un rezultat de egalitate cu Ungaria pentru a ne califica direct in semifinale, insa Romania a fost invinsa, chiar daca a avut un inceput excelent de partida.

Fetele pregatite de Ambros Martin conduceau cu 5 goluri diferenta dupa primul sfert de ora, insa ceva s-a stins in jocul nostru odata cu trecerea timpului.

Unguroaicele au revenit in forta si, ajutate de interventiile excelente ale portaritei Eva Kiss, au ajuns sa aiba un avantaj de 5 goluri pe tabela cu 10 minute ramase de jucat. “Tricolorele” au revenit insa in joc si au dat senzatia ca pot egala, insa Cristina Neagu a suferit o accidentare groaznica la genunchiul drept si a fost scoasa cu targa de pe teren si transportata la salvare.

Pe final, jucatoarele noastre au continuat sa rateze mult, iar unguroaicele au reusit astfel sa se impuna dupa un joc extrem de echilibrat.

Romania pierde, dar are sanse mari sa mearga in semifinale. Singurul scenariu prin care suntem eliminate e unul de-a dreptul SF, Germania avand nevoie de o victorie la peste 12 goluri cu Olanda pentru a lua locul nostru.

ziare.com

Vezi si

Jurnaliștii francezi nu-l uită și nu-l iartă pe arbitrul român Istvan Kovacs

UEFA a desemnat, duminică, arbitrul partidei din manșa retur a sferturilor de finală ale Ligii …