Saturday , April 20 2024

România, învinsă cu 3-2 de Armenia. Tricolorii au rămas în 10 oameni când conduceau cu 2-1

Naționala de fotbal a României a fost învinsă miercuri la Erevan, cu 3-2, după ce a condus până în minutul 87. Toate golurile au fost marcate în repriza secundă. Armenia a deschis scorul, pentru ca tricolorii să revină cu dubla lui Cicâldău, 1-2. Gazdele au marcat încă două goluri pe final de meci, după ce Pușcaș a fost eliminat.

Reprezentativa națională a României a pierdut al treilea meci, din preliminariile Cupei Mondiale Quatar 2022, în compania Armeniei, cu scorul de 3-2. România a condus până în minutul 87, când gazdele au revenit, marcând două goluri în 3 minute.

După o primă repriză în care românii au avut ceva ocazii de gol, în a doua parte, în minutul 59, șutul lui Spertsyan din marginea careului a ajuns în poarta lui Niță, după ce fusese deviat.

România a replicat imediat și a preluat conducerea cu două goluri marcate de Cicâldău, în minutele 62 și 72, ambele din acțiune.

În minutul 78, George Pușcaș a fost eliminat, primind cartonaș roșu direct, pentru o intervenție neglijentă.

Armenii s-au aruncat în ofensivă și, chiar dacă Mirel Rădoi a făcut o mutare defensivă, au reușit să egaleze, cu golul lui Haroyan, marcat din poziție suspectă de offside.

Golul victoriei gazdelor a fost marcat din penalty, transformat cu siguranță de Barseghyan.

România încheie primele trei meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Quatar 2022 cu două înfrângeri și o victorie, acumulând trei puncte.

digi24

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …