Thursday , March 28 2024

Romania, invinsa categoric de Polonia. Sanse minime de calificare directa la Cupa Mondiala

nationala

Echipa nationala a Romaniei a fost invinsa de Polonia, scor 0-3, in Grupa E a preliminariilor pentru Cupa Mondiala din 2018.

Dupa acest rezultat, Romania coboara pe locul patru si are sanse infime la calificarea directa, in conditiile in care doar prima clasata merge direct in Rusia.

“Tricolorii” au avut o prestatie slaba, intr-un meci marcat de incidente in tribune.

Jucatorii nostri au intrat foarte apatici pe teren si au incasat un gol dupa doar 11 minute, cand Grosicki a facut o cursa de la centrul terenului, s-a distrat cu Hoban si Grigore si l-a invins pe Tatarusanu cu un sut sub transversala.

Nu am fost capabili sa dam o replica pe masura, intrucat pressing-ul agresiv al polonezilor ne-a tinut mai mult in propria jumatate.

In prima parte am ratat o singura sansa importanta, prin Chiriches, la o faza fixa, insa Fabianski a respins excelent.

Startul partii secunde a fost ceva mai bun pentru noi, jucatorii au fost mai determinati, insa am fost lipsiti de clarviziune in atac.

Am tinut de minge intr-un ritm scazut, iar polonezii ne-au mai taxat o data in minutul 82, cand Lewandowski a punctat cu un sut la care Tatarusanu putea face mai mult.

Scorul final a fost stabilit in minutul 90, cand Lewandowski a reusit dubla dintr-un penalti comis de Dragos Grigore.

In celelalte meciuri din grupa Romaniei, Armenia a invins Muntenegru cu 3-2, iar Danemarca a trecut cu 4-1 de Kazahstan.

Clasamentul dupa 4 etape arata astfel: 1. Polonia 10 puncte, 2. Muntenegru 7p, 3. Danemarca 6p, 4. Romania 5p, 5. Armenia 3p, 6. Kazastan 2p.

Etapa urmatoare, pe 26 martie, Romania va primi vizita Danemarcei.

ziare.com

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …