Friday , April 19 2024

România este reprezentată de opt handbaliști suceveni la Jocurile Mediteraneene

Alexandru Reuț, Florin Drăgoi, Sorin Grigore, Ştefan Armanu, Alexandru Focșăneanu, Dragoș Podovei, Bogdan Niculaie și Cătălin Zarițchi sunt universitarii convocați pentru competiția din Turcia

România participă pe parcursul acestei săptămâni la Jocurile Mediteraneene, un turneu de pregătire pentru juniori care se desfășoară la Ankara, în Turcia.

Printre jucătorii convocați de antrenorul federal Gabriel Florea se numără și opt handbaliști de la CSU din Suceava, este vorba de Alexandru Reuț, Florin Drăgoi, Sorin Grigore, Ştefan Armanu, Alexandru Focșăneanu, Dragoș Podovei, Bogdan Niculaie și Cătălin Zarițchi.

Pe convocatorul inițial mai existau doi „universitari”. Este vorba despre Codrin Radu, care a devenit între timp indisponibil din cauza unei accidentări, și Daniel Stanciuc.

Acesta a fost chemat între timp și la naționala de tineret pentru turneul de pregătire din Egipt, programat la începutul lunii viitoare.

Ținând cont că Stanciuc, la cei doar 17 ani ai săi, a devenit om de bază în Liga Națională pentru echipa de seniori a clubului, care se află acum în plin campionat, s-a decis ca acesta să onoreze doar convocarea de la echipa de tineret.

Cea de-a XVIII-a ediție a Jocurilor Mediteraneene la handbal masculin se desfășoară între 20 și 28 februarie la Ankara și reunește la start reprezentativele a zece țări. Este vorba despre Algeria, Croația, Egipt, Grecia, Italia, Kuweit, Muntenegru, România, Spania și Turcia.

La debutul în competiție, România a pierdut, luni, în fața Greciei cu scorul de 25-27. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …