Thursday , April 25 2024

România a învins Slovacia cu 2-0 în preliminariile Campionatului European de tineret

Echipa naţională de tineret a României a învins, marţi, la Mogoşoaia, cu scorul de 2-0 (0-0), reprezentativa similară a Slovaciei, într-o partidă din grupa a 9-a a preliminariilor Campionatului European, ediţia 2011-2013, şi mai păstrează şanse de calificare la turneul final de pe locul 2 al grupei.

Goluruile tricolorilor au fost marcate de Răduţ ’66, dintr-un penalti obţinut de Stoian, şi Filip ’89.

Oaspeţii au jucat în inferioritate numerică din minutul 84, după eliminarea lui Gregus pentru două cartonaşe galbene. De asemenea, slovacul Paur a fost şi el eliminat în minutul 90+4.

Selecţionerul Emil Săndoi a folosit următoarea formulă de echipă: Lazăr – Creţu, Gugu, Cioranu, Beţa – Popa, Filip – Enache, Răduţ (Coşereanu ’90), Stoian (Pană ’80) – Dobre (Nistor ’83).

La partida de la Mogoşoaia au asistat aproximativ 800 de spectatori.

Clasamentul grupei a 9-a este următorul: 1. Franţa – 18 puncte (6 jocuri), 2. România – 11 puncte (7 jocuri), 3. Slovacia – 9 puncte (6 jocuri), 4. Kazahstan – 2 puncte (4 jocuri), 5. Letonia – 0 puncte (5 jocuri).

România, care a învins Slovacia şi săptămâna trecută, în deplasare, cu acelaşi scor, mai are de disputat un singur joc în această grupă, cu Letonia în deplasare, la 10 septembrie.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …