Friday , March 29 2024

Romania a invins Finlanda cu 3-2 in Cupa Davis

Victor Crivoi a adus punctul decisiv Romaniei

Echipa de Cupa Davis a României a câştigat întâlnirea cu Finlanda, disputată la Cluj-Napoca. Punctul decisiv a fost adus de Victor Crivoi.

Victor Crivoi a adus punctul decisiv după ce a trecut dramatic, în cinci seturi, scor Crivoi – Heliovaara 4-6, 7-6, 6-7, 6-3, 7-5, de Harri Heliovaara. Crivoi a revenit senzaţional de mai multe ori, inclusiv în setul decisiv, în care a fost condus cu 4-1!

În acest meci, jucătorii au acuzat crampe musculare încă din setul trei, având nevoie de refacere rapidă, inclusiv la vestiare. Tot duminică, Marius Copil a fost învins, scor 6-3, 7-5, 1-6, 7-6, de Jarkko Nieminen.

Pe parcursul zilei de duminică ambii arbitri ai meciurilor de simplu au cerut publicului să respecte liniştea din sală, spectatorii strigând de multe ori “out” înaintea deciziilor arbitrilor. La meciuri au asistat circa 1000 de spectatori.

Sâmbătă, perechea Florin Mergea/Horia Tecău a învins, cu scorul de 6-4, 7-6 (7/4), 6-1, cuplul Jarkko Nieminen/Harri Heliovaara.

În primele două meciuri, disputate vineri, Victor Crivoi a pierdut, cu scorul de 5-7, 1-6, 2-6, în faţa lui Jarkko Nieminen, iar Marius Copil l-a învins, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-2, 6-4, pe Harri Heliovaara.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …