Saturday , April 20 2024

România a cucerit opt medalii la Campionatele Balcanice de alergare montană de la Câmpulung Moldovenesc

România a cucerit 8 medalii, 3 de aur, 2 de argint și 3 de bronz, la cea de-a XIV-a ediție a Campionatelor Balcanice de alergare montană, desfășurată sâmbătă, la Câmpulung Moldovenesc, potrivit paginii de Facebook a Federației Române de Atletism.

La a treia ediție găzduită de Câmpulung Moldovenesc, medaliile de aur ale României au fost câștigate de Ionela Denisa Dragomir, la individual senioare, de echipa de seniori, compusă din Marian Cristian Moșoiu, Alin Ionuț Zincă, Bogdan Damian și Gabriel Andrei Preda, precum și de echipa de senioare, alcătuită din Ionela Denisa Dragomir, Ingrid Mutter, Alina Andreea Pîșcu și Ionela Viorica Dobriță.

Cele două medalii de argint au fost obținute de Alin Ionuț Zincă, la individual seniori, și de echipa feminină Under-20 (Maria Vainer, Nicoleta Ticăleac, Mirela Moroșan și Diana Dan).

Pe cea de-a treia treapta a podiumului de premiere au urcat Bogdan Damian, la individual seniori, Ingrid Mutter, la individual senioare, și de Bianca Vainer, la individual Under-20.

La ediția de anul trecut, desfășurată tot la Câmpulung Moldovenesc, România a cucerit 9 medalii, 3 de aur, 3 de argint și 3 de bronz.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …