Friday , March 29 2024

Romania, 4-0 cu Trinidad-Tobago, in meci amical. Marica a reusit tripla, Cyrus a dat autogol

ciprian marica

Echipa naţională României a învins, marţi, cu scorul de 4-0 (2-0), reprezentativa similară a statului Trinidad-Tobago, într-o partidă amicală disputată pe Arena Naţională şi în care atacantul Ciprian Marica a reuşit prima sa “triplă” sub “tricolor”.

Au marcat: Marica ’31, ’33, ’81 şi Cyrus ’49 autogol.

1-0: Torje a centrat de pe partea dreaptă, Goian a recentrat cu capul din plonjon din apropierea liniei de fund, mingea a ajuns la Marica, iar acesta a şutat din şase metri, însă portarul Phillip a respins tot până la atacantul român, care a reluat din cinci metri la colţul lung.

2-0: Bogdan Stancu a avut o acţiune personală pe partea dreaptă, a pasat în interiorul careului lui Marica, care după ce a preluat a şutat de la 14 metri la colţul scurt.

3-0: Grozav a centrat cu exteriorul, Cyrus a intervenit pe traiectorie şi încercarea sa de respingere cu o lovitură de cap a trecut peste portarul Phillip.

4-0: Torje a executat un corner de pe partea dreaptă, iar Marica a reluat cu capul din şase metri la colţul scurt.

România: Lobonţ – Măţel (Luchin ’46), Găman, Goian (D. Grigore ’46), Raţ – N. Grigore (Hoban ’46), Lazăr (Nistor ’66) – Torje, Stancu (Stoian ’82), Chiţu (Grozav ’46) – Marica. Selecţioner: Victor Piţurcă.

Trinidad-Tobago: Phillip – Hoyte, Bakr, Cyrus, Jones – Carter, Boucaud (Glen ’78), Theobald (Birchall ’71), Molino (Guerra ’54) – Roberts (Winchester ’71), Jorsling (Gay ’54). Selecţioneri: Jamaal Shabazz şi Hutson Charles.

Cartonaşe galbene: Stancu ’19, Raţ ’41 / Boucaud ’15, Jones ’18.

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Serbia, avându-l la centru pe Milorad Mazici, ajutat la cele două linii de Milovan Ristici şi Igor Radojicici. Arbitru de rezervă a fost românul Radu Petrescu.

La meci au asistat 10.128 de spectatori.

Suporterii de la cele două peluze au scandat de mai multe ori pe parcursul meciului “Mitică la puşcărie” şi “Mircea Sandu eşti o mizerie”.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …