Wednesday , April 24 2024

Roland Garros: Hănescu a abandonat în faţa lui Djokovic

Singurul român prezent pe tabloul principal de masculin de la Roland Garros nu a rezistat prea  mult în competiţie. Victor Hănescu a fost eliminat de cel mai în forma tenisman al momentului, Novak Djokovic, în turul doi, fiind nevoit să abandoneze în setul trei din cauza unei accidentări.

Victor Hănescu a pierdut în faţa celui mai în formă tenismen al momentului, Novak Djokovici. Sîrbul a cîştigat în trei seturi, 6-4, 6-1, 3-2.  Din păcate, Victor Hănescu a fost nevoit să abandoneze din cauza unei întinderi musculare. Este pentru a treia oară din cele 7 meciuri contra lui Novak Djokovici cînd românul este nevoit să abandoneze.

Hănescu, sfertfinalist în 2005 la Roland Garros şi care a atins anul trecut turul trei al competiţiei pariziene, va primi un cec în valoare de 25.000 de euro pentru evoluţia sa pe tabloul principal de simplu.

România mai este reprezentată pe tablourile de simplu doar de Sorana Cîrstea şi Alexandra Dulgheru, care vor fi adversare, joi, într-un meci din turul doi al turneului feminin.

Djokovic ocupă locul secund în ierarhia ATP şi poate deveni lider dacă se impune în Franţa. Hănescu se află pe locul 60 în clasamentul mondial.

Novak Djokovic este neînvins în 2011, având 40 de victorii consecutive.

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …