Saturday , April 20 2024

RIO AVE – STEAUA 2-2. Filip a egalat în minutul 4 de PRELUNGIRI

rio ave steaua

Steaua a scos un egal în al patrulea minut al prelungirilor pe terenul lui Rio Ave. În celălalt meci din Grupa J, Dinamo Kiev – Aalborg 2-0.

Rio Ave şi Steaua Bucureşti au terminat la egalitate, 2-2 (1-0), joi seara, pe stadionul ”Rio Ave” din Vila do Conde, într-un meci din Grupa J a competiţiei de fotbal Europa League. Diego Lopes a marcat cu capul, în min. 35, în urma unei lovituri libere executate de Ukra. Claudiu Keşeru a restabilit egalitatea în minutul 60, din foarfecă, la centrarea lui Lucian Filip. Diego Lopes a transformat un penalty în minutul 77, după un fault comis de Paul Papp asupra lui Tarantini. Lucian Filip a marcat al doilea gol al Stelei, în prelungirile partidei (90+4).

Golul lui Filip din minutul 90+3 a adus un egal al Stelei, iar Kiev a învins cu 2-0. Clasamentul grupei după 4 meciuri arată astfel: Dinamo Kiev 9p, Steaua 7p, Aalborg 6p, Rio Ave 1 p. Lucrurile nu se complică foarte mult pentru Steaua. Campioana României are nevoie de minimum un egal la Aalborg. Iar în ultima etapă ar trebui să facă pe teren propriu cu Dinamo Kiev măcar acelaşi rezultat ca Aalborg la Rio Ave.

 

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …