Tuesday , April 23 2024

Padureanu: “Gloria s-a dezlantuit in repriza a doua cu Pandurii”

Jean Padureanu

Pre[edintele clubului Gloria Bistri]a, Jean P\dureanu, a declarat dup\ victoria cu Pandurii Târgu Jiu din etapa a IV-a a Ligii I, scor 3-0, c\ forma]ia sa s-a dezl\n]uit în repriza a doua [i a evoluat a[a cum trebuie s\ joace o echip\ bun\, transmite corespondentul MEDIAFAX.
“Am început mai greu, m\ refer la prima repriz\. În partea a doua echipa s-a dezl\n]uit [i a jucat exact ce ar trebui s\ joace o echip\ bun\. Îi felicit pe to]i, juc\tori [i antrenori. Am ob]inut o victorie pe deplin meritat\ [i trei puncte importante”, a spus P\dureanu pe site-ul oficial al clubului Gloria.
Managerul echipei bistri]ene, Lauren]iu Reghecampf, a afirmat c\ victoria cu Pandurii a fost umbrit\ de accidentarea funda[ului Robert S\ceanu, care a p\r\sit accidentat terenul de joc în minutul 82. “Sunt foarte fericit pentru cele trei puncte, foarte importante pentru moralul juc\torilor. Totu[i, nu ne putem bucura pe deplin de aceast\ victorie din cauza accident\rii lui Robert S\ceanu, sper\m s\ nu fie foarte grav\. Sunt mul]umit de atitudinea b\ie]ilor, este loc [i de mai bine”, a spus Reghecampf.
Atacantul Ribeiro Moraes Junior, autorul golului trei, a precizat c\ întreaga echip\ merit\ laude. “Sunt foarte fericit c\ am câ[tigat primul meci din acest campionat, dac\ am putut s\ ajut echipa [i marcând, cu atât mai bine. Toat\ echipa merit\ felicit\ri. Ne bucur\m pentru victorie, dar suntem sup\ra]i pentru accidentarea lui Robert S\ceanu, suntem al\turi de el. Sunt mul]umit c\ am înscris [i am contribuit [i eu la câ[tigarea punctelor, sper s\ o ]inem pe aceast\ linie”, a spus Moraes.
Mijloca[ul Cornel Predescu, marcatorul celui de-al doilea gol, a declarat c\ juc\torilor bistri]eni nu le-a fost team\ de acest meci [i au intrat în teren cu mare încredere în for]ele proprii. ”Am vrut s\ demonstr\m c\ meritam mai mult în primele trei etape. M\ bucur c\ sunt într-o form\ bun\, îmi doresc s\ nu m\ opresc aici, iar echipa s\ câ[tige puncte în continuare”, a comentat Predescu.
Mijloca[ul Gigel Ene, care a dat dou\ pase de gol, a subliniat c\ Gloria a cucerit trei puncte pre]ioase: “Am avut o partid\ destul de grea, cu o echip\ care jucase bine în precedentele etape. Am reu[it s\ ne mobiliz\m [i s\ câ[tig\m cele trei puncte, aveam mare nevoie de aceast\ victorie. Este un succes important pentru noi. M\ bucur c\ am debutat cu o victorie la Gloria”.

Vezi si

Novak Djokovic a fost ales Sportivul Anului 2023 la gala Premiilor Laureus. Lista câștigătorilor

Tenismanul sârb Novak Djokovic, liderul clasamentului ATP, a fost ales sportivul anului în cadrul celei …