Monday , December 5 2022

Rezilierea contractului între Victor Pițurcă și FRF, investigată de DNA

piturca

Rezilierea contractului dintre Victor Piţurcă şi Federaţia Română de Fotbal este verificată de procurorii DNA. Invitat al emisiunii Digi Sport Special, preşedintele FRF a reamintit că selecţionerul nu a plătit nicio sumă atunci când şi-a reziliat contractul cu Federaţia.

Plecarea lui Victor Piţurcă de la conducerea reprezentativei tricolore este subiectul unei investigații a DNA. În contractul fostului selecţioner era stipulată o clauză de 500.000 de euro, care nu a mai fost plătită către FRF în momentul despărțirii.

Procurorii au intrat pe fir și au început o anchetă. Răzvan Burleanu a spus, la Digi Sport, că nu a fost chemat la DNA.

Înaintea meciului cu Ungaria, Victor Pițurcă și oficialii Federației au semnat un act adițional prin care se renunța la achitarea sumei de oricare dintre părți.

Răzvan Burleanu susține că a fost soluția optimă. „Nu aveai posibilitatea să iei acești bani. Mai mult, dacă tot aș fi insistat, probabil că Victor Pițurcă nu ar mai fi plecat. Dacă FRF îl dădea afară pe Victor Pițurcă, trebuia să-i plătească cei 500.000 de euro, plus salariile până la finalul contractului. Eu m-am gândit la partea cea mai proastă, că se încăpățâna și nu-și mai făcea treaba cu dedicare”, a declarat Răzvan Burleanu.

La Al Ittihad, fostul selecţioner are un salariu de două milioane de euro pe sezon.

Vezi si

CM Qatar. Anglia învinge cu 3 – 0 Senegal și va juca în sferturile de finală cu Franța

Echipa naţională a Angliei a învins duminică, scor 3-0, echipa Senegalului în optimile Cupei Mondiale. …