Sunday , April 28 2024

REVOLTĂTOR: Steaua a dat 8.000 de bilete pe pile!

Steaua nu a mai pus deloc în vânzare tichete la meciul cu Chelsea, la casele de la Arena Naţională, deşi Mihai Stoica anunţase că 8.000 de bilete vor fi disponibile pentru fanii din Bucureşti.

Steaua a vândut 37.000 de bilete online şi a acordat 5.000 de bilete gratuit pentru sponsori, parteneri, jucători şi oficiali. Astfel, au mai rămas 8.000 de bilete, care ar fi trebuit să fie vândute la ghişeele de la Arena Naţională.

Mihai Stoica a anunţat însă că nu se vor mai vinde bilete la case deoarece toate tichetele s-au epuizat! Managerul general al roş-albaştrilor precizase că mai are 200 de bilete, care ar fi urmat să fie date fanilor la meciul Steaua-Gaz Metan, prin tragere la sorţi, dar a revenit ulterios şi a precizat că nici aceastea nu mai sunt disponibile!

Adevărul scrie că toate cele 8.000 de bilete care ar fi trebuit vândute la casele de la Arena Naţională au ajuns prietenii lui Gigi Becali sau ai oamenilor din conducere şi la diverşi politicieni. În plus, jucătorii Stelei au fost asaltaţi de cererile amicilor, iar fotbaliştii au solicitat şi alte bilete, pe lângă cele 12 primite gratuit.

“Biletele care spun suporterii că lipsesc au fost cumpărate direct de la club. De exemplu, Hrebenciuc a cumpărat 100 de bilete, nu a vrut gratis. Şi jucătorii au cumpărat cam 2.000 sau 3.000 de bilete. Ei aveau 12 bilete de la club şi au mai luat pentru prieteni”, a explicat Gigi Becali.

Cu alte cuvinte, cine a avut “pile” la club şi-a luat bilet, iar suporterii care-şi făceau planuri să pândească deschiderea caselor îşi pot pune pofta-n cui.

Steliştii au rezervat pentru fanii englezi un sector de 2.000 de locuri şi o lojă pentru oficialităţile clubului. Cinci loje au fost rezervate de Gigi Becali pentru familia sa şi pentru politicieni.

“Vine Hagi, vin miniştrii, fetele vin şi ele, nevastă-mea vine şi ea. O să fie un spectacol”, s-a lăudat Gigi Becali.

Vezi si

FCSB e noua campioană a României la fotbal 

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, …