Saturday , April 20 2024

Revine Suceava a ajuns până în finala Cupei României la minifotbal

Minifotbal. Revine

Echipa condusă de Iliuţă Trandafir a ratat marele trofeu, după ce a cedat în ultimul act, cu scorul de 2-4, în faţa celor de la Consiliul Judeţean Buzău, “Alb-verzii” au ajuns în finală, după ce au trecut pe rând de formaţiile Arsenal Constanţa, GS Mobile Focşani şi Seroussi Iaşi, Construct Baia Mare, Pera BMW Deva şi Cora Pantelimon. Turneul final de la Piatra Neamţ a reunit la start 52 de echipe din întreaga ţară.

Revine Suceava a reuşit o performanţă remarcabilă la prima participare pe plan naţional. Echipa condusă de Iliuţă Trandafir şi Ovidiu Ciobanu s-a calificat ieri în finala turneului final al Cupei României la minifotbal, competiţie care a reunit la sfârşitul săptămânii trecute la Piatra Neamţ nu mai puţin de 52 de formaţii din toată ţară.
Gruparea suceveană a păşit cu dreptul pe drumul către finală, câştigând meciul de debut din faza grupelor, scor 1-0, în faţa celor de la Arsenal Constanţa, printr-un gol marcat de Sevaciuc. “Alb-verzii” au acumulat alte două puncte în clasamentul grupei după cel de-al doilea meci, în care s-au impus la loviturile de departajare de la 7 metri, cu scorul de 5-4, în faţa celor de la GS Mobile Focşani. Revine şi-a asigurat calificarea în faza eliminatorie a competiţiei în cel de-al treilea meci din grupe, contra ieşenilor de la Seroussi, câştigat de formaţia lui Iliuţă Trandafir tot la penalty-uri, cu scorul general de 6-5.
In optimile de finală de sâmbătă după-amiază, echipa suceveană a trecut din nou la loviturile de departajare, cu scorul de 5-4, de formaţia Construct Baia Mare. “Alb-verzii” şi-au continuat apoi parcursul de invidiat, iar în sferturile de finală au câştigat, cu scorul de 3-0, în faţa formaţiei Pera BMW Deva, prin golurile marcate de Bijec (2) şi Botezatu. Revine a repetat isprava în semifinalele de ieri-dimineaţă, unde a trecut, cu scorul de 3-2, de Cora Pantelimon Bucureşti, prin golurilor semnate de Gafiţa (2) şi Botezatu.
In mare finală, echipa suceveană a dat peste un adversar redutabil, fosta campioană naţională de acum doi ani, Consiliul Judeţean Buzău, iar gruparea din Crâng şi-a respectat blazonul, reuşind să ia un avans de trei goluri. Revine a replicat printr-o dublă semnată de Bijec, însă buzoienii s-a desprins la 4-2, după o fază iniţiată de veteranul Bunică. “Alb-verzii” au avut şansa să se apropie din nou pe tabelă, dar acelaşi Bijec a ratat o lovitură de pedeapsă de la 9 metri.
Rezultatele echipei sucevene:
Grupe:
Revine Suceava – Arsenal Constanţa 1-0
Marcator: Sevaciuc.
Revine Suceava – GS Mobile Focsani 3-3 (5-4, d.p.)
Marcatori: Berezoschi, Bijec, Munteanu.
Revine Suceava – Seroussi Iaşi 4-4 (6-5, d.p.)
Marcatori: Bijec (2), Berezoschi, Botezatu.
Optimi de finală:
Revine Suceava – Construct Baia Mare 2-2 (5-4, d.p.)
Marcatori: Berezoschi (2).
Sferturi de finală:
Revine Suceava – Pera BMW Deva 3-0
Marcatori: Bijec (2), Botezatu.
Semifinale:
Revine Suceava – Cora Pantelimon 3-2
Marcatori: Gafiţa (2), Botezatu.
Finală:
Revine Suceava – Consiliul Judeţean Buzău 2-4
Marcatori: Bijec (2).
Revine a mizat la turneul final de la Piatra Neamţ pe următorul lot de jucători: Andrei Pascal – portar, Laurenţiu Berezoschi, Ovidiu Ciobanu, Cristian Popescu, Claudiu Sevaciuc, Victor Romaşcan, Andrei Gafiţa, Marius Gavriliuc, Cristian Munteanu, Florin Turineac, Ionuţ Beleca, Andrei Bijec, Bogdan Botezatu şi Nicu Lacătuş. Delegat: Ilie Trandafir.
La festivitatea de premiere de la final, echipa suceveană a primit un echipament marca Joma din partea Federaţiei de Minifotbal din România.
Cealaltă echipă suceveană prezentă la turneul final al Cupei României la minifotbal, New Boys Vatra Dornei, s-a oprit în faza grupelor, cu un bilanţ de trei înfrângeri: 2-4 cu AS WMT Giroc Timişoara, 1-4 cu Cariocas Sibiu şi 0-2 cu Cora Pantelimon. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

Bucovina Rădăuți rămâne neînvinsă în play-off-ul Ligii a III-a

În etapa a IV-a, echipa antrenată de Ovidiu Murariu a remizat, scor 0-0, pe terenul …