Tuesday , September 21 2021

„Revenirea lui Petru Ghervan este garanția că vom face din nou performanță la handbal”

Consideră primarul Ion Lungu, care ținut să-i mulțumească lui Adrian Chiruț “că ne-a salvat de la retrogradare” . Edilul Sucevei speră ca în trei ani de zile să joace o finală de cupă europeană în noua Sală Polivalentă a orașului, care să fie inaugurată cu acel prilej

Petru Ghervan, antrenor al CSU Bucovina Suceava, isi coordoneaza jucatorii in meciul cu UCM Resita din finala Challenge Cup, duminica, 31 mai 2009. Vicecampioana Romaniei la handbal masculin, UCM Resita, a castigat Challenge Cup, dupa ce a invins formatia CSU Bucovina Suceava, cu scorul de 25-20 (17-12), in returul finalei competitiei. LIVIU CHIRICA / MEDIAFAX FOTO

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, și-a reiterat sprijinul pentru echipa de handbal CSU Suceava. „Am avut o întâlnire legată de echipa de handbal. Salut revenirea domnului Ghervan la conducerea echipei și îi mulțumesc domnului Chiruț că ne-a salvat de la retrogradare dar noi vrem mai mult. Are loc și domnul Chiruț în echipă, dar garanția noastră că vom face din nou performanță la handbal e revenirea domnului Ghervan ca antrenor principal”, a declarat primarul Ion Lungu.

 

În conferința de presă de miercuri, 14 iulie, edilul a declarat că Primăria Suceava va asigura finanțarea cele 2,25 de milioane de lei și speră ca în trei ani de zile să joace o finală de cupă europeană în noua Sală Polivalentă care să fie inaugurată cu acel prilej. „Ne dorim ca în trei ani de zile să putem face din nou performanță să jucăm – de ce nu? – într-o finală de cupă europeană. Am voie să vizeze așa că de ce nu să putem inaugura sala polivalentă cu un asemenea meci”, a declarat Ion Lungu.

Recent, edilul a anunțat la un post de radio local cum că licitația pentru terenul de fotbal omologat UEFA precum și pentru sala de sport polivalentă (proiectare și execuție) au fost inițiate de Compania Națională de Investiții și spera că vor fi finalizate mai spre sfârșitul anului. Totuși, până miercuri la amiază, pe SEAP nu a fost publicat niciun anunț de participare (simplificat) pentru o eventuală licitație deschisă sau procedură simplificată cu privire la sala polivalentă, respectiv terenul de sport omologat UEFA. (D.P.)

Vezi si

Un fotbalist de la Rădăuți a marcat în secunda 4 a meciului, unul din cele mai rapide goluri din istorie (VIDEO)

Radu Ungurianu a marcat unul din cele mai rapide goluri din istoria fotbalului mondial, în …