Tuesday , April 23 2024

Reghecampf si MM Stoica, in vizita la Becali, la inchisoare

reghecampf-becali

După ce finanţatorul Stelei a fost vizitat în aceste zile de mai mulţi apropiaţi, azi a venit rândul celor care se ocupă de conducerea echipei să-l vadă pe Gigi Becali la Penitenciarul Rahova.

Însoțiți și de Ionuț Luțu, băiatul de casă al lui Becali, Laurenţiu Reghecampf și Mihai Stoica au ajuns la locul de detenţie al latifundiarului în această dimineaţă pentru a-I prezenta cele mai bune gânduri de susţinere şi pentru a discuta de viitorul echipei, conform evz.ro.

În condiţiile în care perioada de detenţie a patronului roş-albaştrilor de abia a început, probabil că acesta îi va mandata pe Reghecampf și Stoica să se ocupe de toate treburile echipei. De asemenea, este de aşteptat ca Gigi Becali să tranşeze şi zvonurile privitoare la o eventuală plecare de la club a antrenorului grupării din Ghencea.

Anterior, Ana Maria Prodan, declarase pentru evz.ro că Reghecampf se va întâlni cu Becali peste câteva zile. “Săptămâna viitoare, Laur vrea să aibă o discuţie decisivă cu Gigi Becali şi, în funcţie de aceasta, va lua, probabil, o hotărâre. Vrea să se lămurească în privinţa viitorului echipei, ce se va întâmpla în continuare… Nu ştiu cine va conduce clubul, probabil că Teia Sponte şi cu MM Stoica. Rămâne de văzut ce se va întâmpla şi cu transferurile de jucători”, a declarat Ana Maria Prodan.

Cât despre întrevedea dintre Reghecampf şi Becali, la închisoare, Gabriela Livadariu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Rahova. “Trebuie făcută o programare la sectorul de vizite al pentitenciarului. În funcţie de solicitare şi de zilele sau de orele disponibile, directorul unităţii poate aproba sau nu vizita. De asemenea, vizitatorul trebuie să figureze pe o listă pe care persoana aflată în detenţie o înmânează conducerii la intrarea în penitenciar”, a explicat aceasta.

Vezi si

Novak Djokovic a fost ales Sportivul Anului 2023 la gala Premiilor Laureus. Lista câștigătorilor

Tenismanul sârb Novak Djokovic, liderul clasamentului ATP, a fost ales sportivul anului în cadrul celei …