Monday , May 23 2022

Reghecampf, noul antrenor al Stelei

Laurenţiu Reghecampf este noul antrenor al grupării din Ghencea şi urmează să fie prezentat oficial astăzi, la Palat, de către Gigi Becali. Reghecampf a fost dorit şi de George Copos la Rapid.

Laurenţiu Reghecampf a avut ieri o discuţie cu Gigi Becali şi Teia Sponte, apoi a urmărit meciul Stelei la Cluj, cu CFR, alături de aceştia, dar şi de managerul general al roş-albaştrilor, Mihai Stoica, anunţă gsp.ro. În cursul zilei de azi, Reghecampf va semna contractul cu Steaua şi, aproape sigur, va fi prezentat oficial. El şi-a încheiat contractul cu Concordia sâmbătă seara, la meciul cu Pandurii, scor 2-1, iar ieri dimineaţă s-a întâlnit cu Mircea Minea, primarul din Chiajna, care i-a făcut o ofertă de prelungire a înţelegerii. “Am bătut palma, ne-am înţeles, luni vom şi semna actele”, a declarat Mircea Minea.

Laurenţiu Reghecampf a fost ofertat şi de George Copos, pentru a prelua Rapidul după finala Cupei României, în condiţiile în care Răzvan Lucescu va pleca la o echipă din Qatar. La Steaua, Reghecampf îl a înlocui pe Mihai Stoichiţă.

Laurenţiu Reghecampf jucat la Steaua în perioada 1996-2000, câştigând două titluri de campion. Ca antrenor, a lucrat la FC Snagov (trei mandate), Univ. Craiova, Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna.

Vezi si

CN “Nicu Gane” Fălticeni a devenit campioană națională școlară la volei masculin

Echipa condusă de profesorii Alexandru Bădărau și Ionel Ciocan a cucerit medaliile de aur la …