Friday , March 29 2024

Reghecampf, implicat fara voia lui intr-un blat al CS Buftea

reghe

Laurenţiu Reghecampf a fost implicat într-un blat pe vremea când antrena pe CS Buftea. Antrenorul Stelei a fost însă doar informat de conducătorii echipei, în pauza unui meci din campionat, că trebuie să piardă!

În ultima vreme s-a tot vorbit despre anchete care se fac în legătură cu blaturile în care au fost implicate echipele FC Snagov şi CS Buftea pe vremea când acestea erau pregătite de actualul antrenor al Stelei, Laurenţiu Reghecampf.

Ring l-a găsit pe unul dintre conducătorii grupării de la Buftea, de când “Reghe” antrena echipa ilfoveană, care susţine că tehnicianul “roş-albastru” a fost nevoit să accepte un blat impus de consilierii locali.

“Reghe nu avea carnet de antrenor, dar putea să stea pe bancă pentru că Lavi Hrib, care era consilierul primarului pe probleme de sport, deţinea licenţă. Se întâmpla în primăvara lui 2009, la un meci contra unei echipe din Ploieşti, nu mai ştiu cum se numeşte, care trăgea la promovare. Înţelegerea s-a făcut, fără ştiinţa lui Reghecampf, între consilierii locali din Buftea şi consilierii din Ploieşti, pentru că şi prahovenii erau tot echipa primăriei. În fine, despre blat ştiau doar vreo doi fotbalişti de-ai noştri şi atât. Meciul a început, iar echipa a debutat în forţă. Le-am dat ploieştenilor două goluri în primele 10 minute şi începuseră vociferările prin tribune. Cei veniţi de la Ploieşti erau nemulţumiţi”, povesteşte sursa Ring.

Cum rezultatul la pauză nu avea cum să-i mulţumească pe ploieşteni, la pauză a început cearta: “La pauză, aveam 2-0. Am auzit strigăte şi scandal în vestiarul nostru. M-am dus să văd ce s-a întâmplat. Acolo am găsit câţiva consilieri de-ai noştri şi câţiva consilieri de-ai lor care îl certau pe Reghecampf. El n-a zis nimic. În repriza a doua, oaspeţii au întors scorul şi şi-au atins scopul, ne-au bătut cu vreo două goluri diferenţă. Ştiu că Reghe, când arbitrul a fluierat finalul jocului, a plecat imediat de la stadion. Era alb la faţă. Când m-am dus la vestiare, i-am găsit pe consilierii noştri din nou. Împărţeau banii! Erau câteva sute de milioane de lei vechi, aşa cred, nu ştiu exact cât. Cert este că, după părerea mea, Reghe nu avea nici ce să facă şi nici nu avea vreo calitate la echipă pentru că nu figura el ca antrenor în acte”.

Acelaşi fost oficial al lui CS Buftea îşi aduce aminte că, în vara lui 2009, primăria, care finanţa echipa de fotbal, a ajuns la concluzia că nu mai poate susţine clubul la nivelul diviziei secunde. Prin urmare, au vândut locul din Liga a II-a grupării Săgeata Năvodari.

“În acte scrie că locul este cedat cu titlu gratuit către Săgeata, dar ştiu că mai mulţi consilieri au primit terenuri la Năvodari. Şi-au luat terenuri pe munca altora, asta e!”, a mai povestit fostul oficial de la Buftea.

“Mi se pare o mare prostie să se spună că Reghecampf a făcut blaturi. Nu ştiu nimic despre nici un aranjament, iar eu n-am participat la aşa ceva”, a declarat Lavi Hrib, fost jucător al Stelei şi fost consilier pe probleme de sport la Primăria Buftea.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …