Friday , March 29 2024

Reghecampf, distrus: Vezi ce titular nu va putea juca cu Chelsea!

Laurenţiu Reghecampf nu se poate baza pe Stefan Nikolic în meciul STEAUA – CHELSEA, programat joi, 7 martie, de la ora 20:00, pe Arena naţională, în optimile de finală ale Europa League.

Laurenţiu Reghecampf a anunţat, miercuri după-amiază, că atacantul muntenegrean Stefan Nikolic, cu mari şanse de a fi titular, nu va putea evolua în meciul STEAUA – CHELSEA.

“Din păcate, vom avea o absenţă. Nikolic nu va putea evolua, problemele sale la genunchi s-au agravat, cel mai probabil va suferi o intervenţie chirurgicală în următoarele zile. În rest, toţi jucătorii sunt valizi”, a anunţat Laurenţiu Reghecampf într-o conferinţă de presă.

Conducerea londonezilor a anuntat, prin vocea directorului executiv Ron Gourlay, ca Chelsea nu este interesata de Europa League. Miza “albastrilor” pentru partea a doua a acestui sezon este clasarea in primele patru pozitii in campionat.

“Pentru noi este vital sa obtinem un loc de calificare in Liga Campionilor. Vom face tot ce este posibili pentru a fi siguri ca il vom obtine. Vrem ca in sezonul urmator sa ne intalnim cu cele mai importante cluburi din Europa. In acest moment ne gandim doar la Liga Campionilor”, a spus Gourlay, citat de ziare.com.

Partida dintre Steaua si Chelsea se va disputa joi, de la ora 20:00.

Returul va avea loc peste o saptamana, de la ora 22:05, in Anglia.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …