Friday , March 29 2024

Reghecampf: Avem informaţii că fanii Rapidului vor să facă ceva nemaiîntâlnit dacă noi vom conduce

reghe1

Antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că are informaţii că jucătorii echipei Rapid vor face un lucru “nemaiîntâlnit în România” în cazul în care gruparea pe care o antrenează se va afla în avantaj pe tabela de marcaj.

“Pentru mine va fi un joc ca oricare altul. Într-adevăr e un joc cu o încărcătură mai mare, având în vedere această rivalitate dintre cele două echipe, dar până la urmă este un meci de fotbal. Cred că fanii îşi doresc să vadă un spectacol pe teren şi nu în tribune sau prin presă. De multe ori se ajunge să avem parte de jigniri, de evenimente neplăcute şi le-am atras atenţia oamenilor care se ocupă de acest meci să fie foarte atenţi. Nu dorim să jignim pe nimeni, să umbrim galeria Rapidului. Avem anumite semnale că la un moment dat, când Steaua va conduce, fanii Rapidului îşi doresc să facă ceva ce nu s-a mai întâmplat în România. Le atrag atenţia conducătorilor de la Rapid, care probabil că îşi doresc acest lucru, să îi provoace pe fanii lor, să fie foarte atenţi, pentru că în primul rând trebuie să asigure securitatea jucătorilor şi oamenilor care vin la un meci de fotbal. Nu am vrut să îi jignesc pe cei de la Rapid, ci doar să câştigăm cele trei puncte puse în joc”, a spus Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf a afirmat că nu se teme de posibile incidente, însă le-a solicitat organizatorilor partidei să ia toate măsurile de siguranţă. “Mie nu îmi este teamă de absolut nimic, dar cei care se ocupă de organizarea acestui meci trebuie să fie foarte atenţi. Noi nu mergem să ne batem, să asistăm la un spectacol în tribune, ci să jucăm fotbal. Sunt lucruri care se transmit din tabăra adversă şi sper să nu fie adevărate. Doar am tras un semnal de alarmă. Noi nu putem să ne luăm nicio măsură de siguranţă, noi mergem să jucăm fotbal”, a completat Reghecampf.

Tehnicianul stelist consideră că jucătorii săi vor fi suficient de motivaţi pentru această partidă. “Va fi o motivaţie în plus pentru jucători că nu am câştigat în Giuleşti de foarte mulţi ani. Nu va fi greu să-i motivăm pe jucători, pentru că ar trebui să fie mai uşor datorită celor 16 puncte pe care le avem avans faţă de locul doi. Important e cum vor intra pe teren, în atmosfera jocului. Nu le voi permite nicio relaxare jucătorilor. Le-am propus jucătorilor să câştigăm toate meciurile până la sfârşit. Noi suntem plătiţi să ne facem meseria până la sfârşit”, a adăugat Reghecampf, care a menţionat că atacantul Raul Rusescu este apt pentru meciul cu FC Rapid.

El a menţionat că se aşteaptă la un meci frumos şi greu împotriva Rapidului. “În turul campionatului am avut un meci foarte greu, am întâlnit o echipă foarte bună. Anul trecut erau şi alţi jucători la Rapid. Îmi doresc să marcăm cât mai repede, să ne impunem ritmul şi să reuşim să câştigăm cele trei puncte. Va fi foarte greu, pentru că jucătorii Rapidului se motivează foarte mult când întâlnesc pe Steaua. Sunt sigur că va fi un meci frumos. O să fie un meci unde se întâlnesc două echipe rivale, din Bucureşti, dar pentru noi este un meci important împotriva Rapidului, o echipă cu care am fost obişnuiţi să ne batem la titlu. Din păcate, anul acesta au avut anumite probleme, dar nu ne bucurăm de acest lucru. Departe de noi gândul de a ne bucura că nu îşi primesc banii”, a explicat Reghecampf, care a precizat că managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, se află în Franţa pentru a urmări doi atacanţi.

Laurenţiu Reghecampf este de părere că preţul cerut de Oţelul Galaţi pentru mijlocaşul Laurenţiu Iorga, un milion de euro, este prea mare, dar sunt şanse ca fotbalistul să ajungă la Steaua. “Am văzut o declaraţie a domnului Grigoraş precum că eu nu trebuia să spun că preţul lui Iorga este foarte mare, dar asta este problema mea. Acest jucător este bun, dar consider că la ceea ce se întâmplă în România, preţul acestui jucător este foarte mare. Iorga este un jucător bun şi sunt şanse să ajungă în Ghencea. E un jucător bun, care a evoluat în Liga Campionilor, evoluţiile nu au fost foarte bune, dar în ultimul an acest jucător a crescut enorm de mult”, a explicat Reghecampf.

Partida FC Rapid – FC Steaua, contând pentru etapa a XXVI-a a Ligii I, se va disputa, duminică, de la ora 20.30, pe Stadionul Giuleşti – Valentin Stănescu. (Mediafax)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …