Friday , April 19 2024

Reghecampf, ademenit cu o oferta-bomba din Bundesliga

reghecampf

Laurenţiu Reghecampf mai are contract cu Steaua pînă în vara anului 2015, dar ar putea părăsi echipa din Ghencea chiar în această vară.

Deşi a anunţat în mai multe rînduri că este decis să-şi ducă înţelegerea la bun sfîrşit, antrenorul Stelei este ademenit cu mai multe oferte importante.

Nurnberg a făcut o ofertă oficială pentru Laurenţiu Reghecampf, căruia îi oferă un salariu de 600.000 de euro anual, dar şi un buget de transferuri de 20 de milioane de euro, anunţă site-ul lui Dumitru Dragomir.

Chiar dacă salariul nu este unul mare, Reghecampf anunţînd în urmă cu puţin timp că a cîştigat mai bine de un milion de euro în ultimul an la Steaua, se pare că satisfacţia de a antrena în Bundesliga l-ar putea ademeni pe antrenorul roş-albaştrilor să accepte propunerea, scrie gsp.ro.

Deşi în acest moment e abia pe locul 15, Nurnberg şi-ar putea îmbunătăţi performanţa dacă Laurenţiu Reghecampf ar fi inspirat în campania de achiziţii în care are la dispoziţie 20 de milioane pentru a aduce jucători foarte buni lîngă Pinola, Hasebe şi Pogatetz.

 

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …

One comment

  1. Ha,ha,ha , stirea asta e buna de 1 aprilie. Bineni nu-l cauta pe Regheblat , gogoasa asta e ca si cea de la Hanover . Poate sa rupa biletele la poarta .