Friday , March 29 2024

Reghe isi pregateste plecarea de la Steaua. Afla unde va antrena!

reghecampf

S-au făcut multe speculaţii despre viitoarea destinaţie a tehnicianului momentului în Liga I. S-a spus că acesta va merge în Asia, tentat de petrodolarii arabilor. „Reghe“ va ajunge însă într-un campionat unde tehnicienii români au făcut furori.

Contactat de „Adevărul“, Laurenţiu Reghecampf s-a interesat, în primul rând, de sursa informaţiei. Apoi, ne-a declarat: „Tot ce vă pot spune în acest moment e că n-am semnat cu un alt club. Alt comentariu nu vreau să fac acum“.

După Dan Petrescu (Dinamo Moscova) şi Dorinel Munteanu (Mordovia Saransk), Laurenţiu Reghecampf e cel de al treilea antrenor român care se pregăteşte să preia o echipă din Rusia. FK Krasnodar, locul 8 din 16 în prima ligă în acest moment, e formaţia cu care „Reghe“ ar fi ajuns la un acord de principiu.

„Adevărul“ a aflat că tehnicianul de 37 de ani a avut deja mai multe contacte cu reprezentanţii ruşilor, fiind plăcut impresionat de proiectul lor pentru viitorul sezon. Reghecampf ar urma să-l înlocuiască pe sârbul Slavoljub Muslin (59) de ani.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …