Saturday , May 4 2024

Record de goluri marcate în ultima etapă a Ligii a IV-a

Nu mai puțin de 50 de goluri s-au marcat duminică, în cele șase meciuri programate în Liga a IV-a, într-o etapă în care scorul zilei a fost reușit de Juniorul Salcea, care a surclasat pe terenul LPS, formația Moldova Drăgușeni, cu 12-2, prin golurile marcate de Malanca (5), Tihulcă (2), Neamțu (2), Bumbac, Parasca și Popovici.

Spectacol a făcut și Viitorul Liteni, care a surclasat Forestierul Frumosu, cu scorul de 10-1, prin golurile înscrise de Gheorghiciuc (5), Rusu (2), Nuțescu și Sahru, la care s-a adăugat un autogol al oaspeților.

Liderul FC Şoimii Gura Humorului a trecut acasă, de Recolta Fântânele, cu 5-2, în timp ce Bradul Putna a plecat cu un singur punct de la Preutești, după 3-3 în fața gazdelor de la Şomuz.

De acest ultim rezultat a profitat Juniorul Suceava, care a urcat pe podium la golaveraj, după ce a câștigat în deplasarea de la Frătăuții Vechi, cu scorul de 3-1, prin reușitele semnate de Solovăstru, Vamanu și Smocot.

 

Rezultatele etapei a XIX-a:

Viitorul Liteni – Forestierul Frumosu: 10-1

Şoimii Gura Humorului – Recolta Fântânele: 5-2

Juniorul Salcea – Moldova Drăgușeni: 12-2

Şomuzul Preutești – Bradul Putna: 3-3

Sporting Poieni Solca – Bucovina Dărmănești: 5-3

Progresul Frătăuții Vechi – Juniorul Suceava: 1-3

Minerul Iacobeni – Bucovina II Rădăuți: 3-0

Rarăul Câmpulung a stat în această rundă.

La barajul de promovare în Liga a III-a, programat pe 16 și 23 iunie, campioana județului Suceava va întâlni campioana județului Vaslui. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Codrin ANTON)

Vezi si

Swiatek – Sabalenka, finala turneului WTA 1.000 de la Madrid

Poloneza Iga Swiatek, numărul unu mondial al tenisului feminin, a trecut uşor joi de americanca …