Real Madrid şi Juventus au fost eliminate din Champions League

reportersite
08 august 2020, 7:00

Real Madrid a pierdut şi returul cu Manchester City, scor 1-2, iar Lyon a produs surpriza din optimile competiţiei şi a scos-o din competiție pe Juventus.

Real Madrid şi Juventus s-au oprit în optimile de finală din Champions League.

Realul a pierdut şi returul din Anglia, cu Manchester City, cu 1-2. Varane a greşit în faţa lui Sterling, la primul gol al echipei lui Guardiola. La pauză, scorul a fost 1-1, după ce Benzema a trimis mingea în poartă. Varane a gafat şi în partea a doua, la golul lui Gabriel Jesus, iar City îşi continuă cursa pentru marele trofeu.

În celălalt meci al serii, Olympique Lyon a produs marea surpriză pe terenul lui Juventus. După victoria la limită din tur, francezii au fost cei care au deschis scorul şi la Torino, dintr-un penalty, transformat de Depay. Ronaldo a egalat până la pauză, tot din penalty. Portughezul a dat şi golul de 2-1, în minutul 60. Juventus n-a mai găsit şi golul calificării. Lyon merge mai departe, graţie golului dat în deplasare. În turneul Final 8 de la Lisabona, francezii o vor avea ca adversară pe Manchester City.

Sâmbătă, se joacă ultimele două meciuri din optimile Champions League: Barcelona – Napoli (în tur, 1-1) şi Bayern Munchen – Chelsea (în tur, 3-0). (Mediafax)

reportersite