Saturday , April 20 2024

Real Madrid invinge pe Bayern Munchen in Liga Campionilor. Meci excelent al lui Ronaldo

Real Madrid a obtinut o victorie pretioasa, scor 2-1, pe terenul celor de la Bayern Munchen, intr-un meci disputat miercuri seara in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor.

ronaldo

Ambele goluri ale spaniolilor au fost marcate de Cristiano Ronaldo, care a ajuns la 100 de goluri inscrise in cupele europene.

Asa cum era de asteptat, Bayern si Real au oferit o partida superba, cu multe ocazii de gol si o rastunare neasteptata de scor, dupa cum s-au desfasurat evenimentele in prima repriza.

Gazdele au inceput in forta si au dominat prima repriza, pe care au incheiat-o in avantaj, gratie golului reusit cu capul de mijlocasul chilian Arturo Vidal, in minutul 23.

Campioana Germaniei a avut sansa de a-si dubla avantajul, insa acelasi Vidal a trimis mult peste poarta, in prelungirile primului mitan, o lovitura de la 11 metri.

Real a iesit insa mult mai hotarata de la cabine si Ronaldo a restabilit egalitatea, in minutul 47, cu o reluare din prima, in urma unei centrari din partea dreapta a lui Carvajal.

In minutul 61, Javi Martinez a vazut cel de-al doilea cartonas galben intr-un interval de doar 3 minute, iar partida a fost la discretia spaniolilor din acel moment.

Neuer a salvat eroic in mai multe randuri, in fata lui Benzema si Bale, insa n-a mai putut face nimic in minutul 77, cand Ronaldo a reluat din doar cativa metri la o centrare a lui Asensio si a marcat cel de-al 100-lea sau gol in cupele europene.

Pe final, madrilenii au avut sansa de-ai mari avantajul, insa Neuer a facut din nou minuni.

1-2 la Munchen si Real porneste ca mare favorita in returul programat saptamana viitoare pe Santiago Bernabeu.

ziare.com

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …