Wednesday , February 28 2024

Reactia oficiala a lui Reghecampf dupa flagrantul de santaj

Laurentiu Reghecampf a comentat scandalul de şantaj în urma căruia fostul impresar Dumitru Ciorbă a fost reţinut de Poliţie.

“Dumitru Tudor, zis Ciorbă, este un om care a încercat să ne şantajaze lşi a primit ceea ce a meritat. Voi  face la fel cu cei care îmi  vor ameninşa familia”, a declarat Reghecampf în cadrul unei conferinţe de presă.

“Dacă el a considerat că aşa trebuie să facă… Noi i-am spus că nu e nromal şi că în momentul când va începe să facă lucruri care ne fac nouă rău şi murdăresc imaginea unei familii care a ajuns prin muncă unde a ajuns, ne vom adresa avocaţilor şi poliţiei”, a mai adpugat antrenorul Stelei, care a precizat: “Nu avem datorii! Dacă aveam, plăteam!”.

“Îi transmit băiatului lui Cirobă şi soţiei să nu mai trimită mesaje, să nu mai iasă la televizor, pentru că mai mult vor îngreuna situaţia tatălui, respectiv soţului lor. Gigi Becali nu a ştiut de flagrant. El mi-a spus doar să mă duc la poliţie”, a mai spus Reghecampf.

“Ce poţi să faci când cineva te şantajează? Trăim într-o ţară civilizată, am făcut ceea ce trebuie să facă orice om care este şantajat. Soţia mea este OK”, a încheiat Reghecampf.

Vezi si

CSU Suceava are victorii pe linie în campionatul de tineret

În ultima rundă, handbaliștii pregătiți de Vasile Boca au învins CSM Sighișoara, cu scorul de …