Wednesday , February 28 2024

Reacţia lui Mircea Sandu la aflarea vestii ca Gică Popescu vrea să-i ia locul la şefia FRF

mircea-sanu

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat că fostul jucător Gheorghe Popescu este o persoană potrivită să conducă Federaţia Română de Fotbal, actualul şef de la Casa Fotbalului afirmând că nu s-a răzgândit în ceea ce priveşte decizia sa de a nu mai candida.

“Ştiam despre candidatura lui Gică Popescu, nu a fost o surpriză pentru mine. Nu e o noutate pentru mine, eu am anunţat că nu mai candidez. Gică Popescu anunţase că e interesat în mai multe rânduri şi azi a făcut declaraţia oficială. E foarte bine că are alături de el foşti colegi de echipă, oameni deja cu experienţă în administraţie şi în activitatea tehnică.

Dacă vor avea nevoie de mine, uşa mea e deschisă, îmi pot bate oricând la uşă. E bine că se bazează pe susţinerea mea, ştiu unde mă găsesc, în clădirea de vizavi. Important e că Gică Popescu şi-a făcut deja un proiect de echipă, că se va apuca să lucreze deja la strategii. E un om indicat să conducă federaţia, şi cu echipa pe care şi-o face. Asta presupune un complex de activităţi, nu numai fotbalul”, a declarat Mircea Sandu pentru Mediafax.

Oficialul FRF se aşteaptă să mai apară şi alte candidaturi la şefia federaţiei: “Tot ce e posibil să mai apară alţi candidaţi. Am văzut că Andone e interesat, am mai văzut o propunere pentru Anghel Iordănescu din partea unui club. Cine ştie, până la 1 iunie 2014, când va fi Adunarea Generală, la care vor fi şi alegeri, mai sunt 10 luni. Pot apărea şi alţi candidaţi”.

În ceea ce priveşte anunţul făcut în urmă cu un an referitor la faptul că nu va mai candida la preşedinţia FRF, Sandu a spus că nu se va răzgândi. “Eu am comunicat de mult, de mai bine de un an, că nu mai candidez. Cei care nu au avut încredere în cuvântul meu să le fie nu-ştiu-cum. Cei care au avut încredere au arătat că mă cunosc”, a mai spus Sandu.

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că va candida la alegerile următoare pentru postul de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF).

Alături de Gheorghe Popescu, la conferinţa de presă de joi au fost prezenţi şi Gheorghe Hagi, Ilie Dumitrescu şi Bogdan Stelea, care ar urma să ocupe funcţii de conducere în FRF în cazul în care fostul căpitan al echipei FC Barcelona va câştiga alegerile de anul viitor.

Vezi si

CSU Suceava are victorii pe linie în campionatul de tineret

În ultima rundă, handbaliștii pregătiți de Vasile Boca au învins CSM Sighișoara, cu scorul de …