Sunday , April 28 2024

Reacția lui Cristiano Ronaldo după victoria Portugaliei cu 6-1 în fața Elveției. Ramos, eroul meciului

Portugalia s-a calificat marți seară în sferturile de finală ale CM după victoria incredibilă, 6-1, contra elvețienilor. Cristiano Ronaldo a început pe banca de rezerve meciul și a intrat pe teren în minutul 73, însă nu a reușit nimic notabil până la finalul jocului. Eroul serii a fost tânărul de 21 de ani Ramos, care a dat 3 goluri. El este înlocuitorul lui Cristiano la naționala lusitană. 

Cristiano Ronaldo a reacționat pe rețelele de socializare despre partida fabuloasă din optimi. “O zi incredibilă pentru Portugalia, cu un rezultat istoric în cea mai mare competiție din fotbalul mondial. Expoziție de lux a unei echipe pline de talente și de tinerețe. Naţionala noastră este de felicitat. Visul este viu! Până la sfarşit! Forţa, Portugalia!”, a scris Cristiano pe Instagram.

Selecționerul Fernando Santos a ales să înceapă partida cu Elveția din optimile Cupei Mondiale cu Goncalo Ramos titular, un fotbalist de 21 de ani, care mai jucase doar de cinci ori la națională. Poreclit Vrăjitorul, pentru abilitatea de a se strecura prin apărările adverse, Ramos a dat trei goluri și o pasă decisivă pentru Portugalia. Jucătorul este legitimat la Benfica.

Goncalo ar putea fi înlocuitorul lui Ronaldo nu doar la națională ci și la Manchester United, echipă care a pus pe masa celor de la Benfica, înaintea Mondialului, 30 de milioane de euro, bani care acum sunt prea puțin după evoluția fotbalistului în meciul cu Elveția.

 

 

Vezi si

FCSB e noua campioană a României la fotbal 

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, …