Thursday , April 18 2024

RC Gura Humorului s-a întors victorioasă de la Alba Iulia

Echipa condusă de Andrei Varvaroi s-a impus duminică, în fața gazdelor de la CSU, cu scorul de 18-13, într-un meci restant din etapa a IV-a a Ligii Naționale la rugby

RC Gura Humorului a reușit a doua victorie de la startul noului sezon al Ligii Naționale la rugby, după ce s-a impus duminică, pe terenul celor de la CSU Alba Iulia, cu scorul de 18-13 (10-10), într-un meci restant din etapa a IV-a.

Echipa condusă de Varvaroi a câștigat Cupa Tissot, trofeu pus la bătaie cu ocazia acestui meci, grație eseurilor marcate de Claudiu Cuciurean șI Ioan Antonesi, restul punctele fiind aduse de pe con de Ciprian Nichitean și Cosmin Daraban.

Tot duminică, confruntată cu numeroase probleme de efectiv, CSM Bucovina Suceava a pierdut pe terenul campioanei en-titre Ştiința Baia Mare, cu un categoric scor de 0-95, într-un meci din cadrul rundei a VI-a.

Runda viitoare programează sâmbătă partidele CSM Bucovina Suceava – SCM Timișoara și RC Gura Humorului – Universitatea Cluj. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: ziarulunirea.ro)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …