Friday , March 29 2024

RC Gura Humorului începe returul pe teren propriu

Echipa antrenată de Andrei Varvaroi va primi sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul Tineretului, replica grupării CSM Galați, într-un meci din cadrul etapei a X-a a Diviziei Naționale la rugby

RC Gura Humorului începe returul Divizie Naționale de rugby pe teren propriu, echipa antrenată de Andrei Varvaroi urmând să primească sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul Tineretului, replica grupării CSM Galați.

Gruparea humoreană va aborda sezonul de toamnă cu un lot de 32 de jucători, în care se regăsesc și cinci debutanți la nivel de seniori, este vorba de Claudiu Cuciureanu, Leonard Gavriliu, Pavel Alexandru Macovei, Marian Moroșanu și Alexandru Solomon. ~n schimb, i-a pierdut pe Peter Chiriac, Robert Alexandru-David

Sergiu Michiduță, Andrei Bogdan Vieru Găină, toți patru plecați la Poli Iași, pe Irinel Legean, achiziționat de Steaua, precum și pe Alin Conache, Andrei Mureșan și Sebastian Vasilovici, transferați la RCM Timișoara.

“Rugby Club Gura Humorului le mulțumește tuturor celor care au făcut parte din lot în acest tur și celor s-au transferat la alte cluburi, le urează mult succes și le dorește un drum cât mai lung și presărat cu satisfacții de ordin sportiv, și nu numai. Şi le spune <<Bun venit>> celor care își vor face debutul. Sperăm să ne descurcăm în acest retur. Obiectivul este să putem participa la toate meciurile și să facem o figură frumoasă, pe cât va fi posibil”, a transmis conducerea clubului humorean.

Meciul direct din tur, RC Gura Humorului a suferit cea mai drastică înfrângere de la startul actualul sezon, pierzând la Galați, cu scorul de 7-76.

Programul etapei a X-a:

CSU Alba Iulia – CS Năvodari

CSU Arad – RC Bârlad

RC Gura Humorului – CSM Galați

CSM Bucovina Suceava – RC Grivița (20 noiembrie)

Ştiința Petroșani va sta în această etapă.

(Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …