Thursday , April 25 2024

Razvan Lucescu si-a facut o vila cat un bloc in Cartierul Francez

Cei patru membri ai familiei Lucescu, Răzvan (42 de ani), Ana-Maria (42 de ani), Marilu (19 ani) şi Matei (17 ani), vor locui în curând într-o casă modernă, care s-a înălţat pe locul fostei lor vile din Cartierul Francez.

Renovarea imobilului a început în 2008 şi a fost dictată de creşterea copiilor. Până atunci, Matei şi Marilu împărţeau un etaj, părinţii celălalt etaj, iar la parter erau livingul, bucătăria şi câteva încăperi.

Răzvan şi soţia sa au decis să ofere fiecărui copil câte un etaj, pentru a avea intimitatea lor, şi de aceea au cerut constructorilor să mai ridice un nivel.

În acelaşi timp au vrut să să renoveze atât interiorul, dar şi exteriorul. Astfel, aspectul classic pe care îl avea casa a dispărut, noua locuinţă a Luceştilor având o arhitectură modernă, cu marmură şi multe geamuri.

Vila beneficiază în continuare de o curte interioară generoasă, terasă şi piscină, o evaluare făcută de un expert situând-o la 4 milioane de euro. Zilele acestea , muncitorii lucrează de zor, deoarece au termen de finisare a lucrărilor în această toamnă, Răzvan şi Ana fiind la capătul răbdării.

Renovarea a durat foarte mult, ei fiind nemulţumiţi de câteva firme pe care le-au avut şi al care au renunţat. Aproape zilnic, tehnicianul Rapidului ajunge în Cartierul Francez, pentru a discuta cu muncitorii, el promitându-le un bonus important dacă termină vila la timp.

Imobilul din Cartierul Francez nu este singurul pe care Răzvan Lucescu îl deţine în Bucureşti. El mai are o altă vilă, în zona Primaverii, pe care însă a preferat să o închirieze.

În afara acesteia, Lucescu jr. mai are firma “Nemira Grup”, care controlează toate spaţiile comerciale din zona Crângaşi, Militari şi Drumul Taberei, având aproape 5.000 de metri patraţi, împărţiţi în 48 de locaţii.

Administratorul acestei firme este Ana Lucescu, iar spaţiile au fost oferite în chirie către firme mici, birouri de avocatură, farmacii şi sedii de bancă. Birourile firmelor lui Răzvan Lucescu vor funcţiona însă la vila din Cartierul Francez, el prevăzând la parter două încăperi pentru asta. (Click)

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …