Saturday , April 20 2024

Răzvan Lucescu: Presiunea este mai mare pe Bosnia, pentru că joacă acasă, dar vrem să ne calificăm

Selecţionerul Răzvan Lucescu a declarat, marţi, într-un interviu acordat Sport.ro, că în partida cu Bosnia-Herţegovina presiunea este mai mare pe echipa gazdă, deoarece aceasta evoluează pe teren propriu, însă a precizat că România va face tot posibilul pentru a obţine un rezultat pozitiv.

“Trebuie să mergem în Bosnia ca să scoatem un rezultat pozitiv. Presiunea este mai mare pe Bosnia, deoarece joacă acasă şi trebuie să câştige. Vrem să câştigăm acest meci”, a spus Lucescu.

Răzvan Lucescu a afirmat că nu este nicio presiune pe echipa naţională a României, chiar dacă se va deplasa în spaţiul ex-iugoslav, unde a pierdut ultima partidă disputată, contra Serbiei, scor 0-5, în preliminariile Cupei Mondiale. “Nu există nicio presiune suplimentară. Când am mers ultima oară acolo (n.r. – în Serbia) nu era nicio motivaţie, acum este alta, pentru că suntem în mijlocul calificărilor, mai sunt foarte multe meciuri de disputat. Suntem liniştiţi, conştienţi de perioada importantă pe care o avem până la sfârşitul lunii octombrie. Vrem foarte tare să ne calificăm. Am reuşit să creăm un grup care să dea totul pe teren”, a adăugat Lucescu.

Selecţionerul României este mulţumit de randamentul pe care l-a dat majoritatea jucătorilor la echipele de club. “Este pentru prima oară la o convocare când un singur jucător nu poate evolua, iar ceilalţi au obţinut performanţe însemnate la echipele de club în ultimele trei-patru săptămâni”, a subliniat Lucescu.

Partida dintre reprezentativele Bosniei-Herţegovina şi României, din grupa D a preliminariilor Euro-2012, va avea loc în 26 martie, de la ora 20.15, la Zenica.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …